Skip to content

Aankoop huis Tilburg

Ben je op zoek naar een woning in Tilburg? Met JAAM als aankoopmakelaar stap je gegarandeerd in een optimale aankoop huis Tilburg. JAAM (Jouw AAnkoopMakelaar) is niet alleen de concurrentie een stap voor, je brengt met onze hulp altijd het beste bod uit bij de aankoop huis Tilburg. Eerder was JAAM actief op de woningmarkt als aankopend en verkopend makelaar. Sinds jaren hebben we ons toegespitst op alleen huizen aankopen, waardoor je zeker weet dat wij jou volledig onafhankelijk helpen bij de aankoop huis Tilburg. Onze missie is om zoveel mogelijk kopers te helpen bij het zoeken, vinden en aankopen van een (nieuwe) woning, tegen de best mogelijke voorwaarden en condities, nu, maar ook in de toekomst. Intussen hebben we al meer dan 2000 aankopen van woningen begeleid, tot grote tevredenheid.

JAAM is juiste hulp aankoop huis Tilburg

Niet alleen op financieel vlak is het verstandig om voor JAAM te kiezen als aankoopmakelaar. We nemen ook een groot deel van je zorgen en aankoopstress weg! Je hoeft niet bang te zijn om weer niet voor een bezichtiging uitgenodigd te worden, want regelen dat gewoon. We kennen de markt op ons duimpje en weten als regiospecialist wat er speelt. We behoeden je voor valkuilen en nog erger, een mogelijk miskoop. JAAM werkt met vaste tarieven en standaard pakketten, dus je weet waar je aan toe bent en je komt niet voor onverwachte, extra kosten te staan.

JAAM is erkend VBO makelaar. Je hebt bij ons altijd te maken met een vast contactpersoon, die volledig op de hoogte is van de stand van zaken van jouw aankoop huis Tilburg.

Gratis aankoopscan bij aankoop huis Tilburg

JAAM geeft jou altijd een gratis aankoopscan om mee te beginnen. Zodra je je gegevens hebt ingevuld, geven wij je een inschatting van de werkelijke waarde van het beoogde huis. We schatten je kansen in en sturen je ook een aantal handige aankooptips, waarmee je goed beslagen ten ijs komt. Je koopt zoveel JAAM als je nodig hebt, dus je kunt het bij de scan laten, maar we kunnen ook met je mee gaan naar de bezichtiging van het huis. We bekijken alles zorgvuldig en geven je dan een overzicht van je mogelijkheden. Ook krijg je advies over de beste aankoopstrategie. Wil je dat JAAM het volledige traject van de aankoop huis Tilburg verzorgt? Dan assisteren we je bij allerhande zaken, zowel juridisch als financieel, we checken het bestemmingplan en geven je hulp bij het uitbrengen van het beste bod. Als afsluiting helpen we je als nieuwe huizenbezitter met de opmaak van de koopovereenkomst, doen wij de juridische controle, helpen we je bij de keuze voor een hypotheekadviseur of begeleiden je terug naar je eigen adviseur. Vanzelfsprekend zijn we als laatste ook aanwezig bij de eindinspectie van jouw huis en de notariële overdracht bij de notaris.

Gratis aankoopscan

Heb je een woning op het oog, maar twijfel je of het wel haalbaar is? Vraag het ons! Je krijgt snel inzicht in de werkelijke waarde. Hierdoor weet je wat jouw kansen zijn. Tevens ontvang je aankooptips zodat je goed voorbereid te werk kunt gaan.

Gratis?

Ja, gratis. We hopen dat je zo enthousiast bent over onze aanpak, dat je erover praat met vrienden en familie. Jij hebt misschien al heel veel ervaring met het kopen van een woning, maar jouw vrienden en familie niet. Als ze JAAM weten te vinden, dan kunnen wij ze helpen.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Naam(Vereist)
Adres van te koop staande woning(Vereist)

Aankoopmakelaar Den Bosch
Aankoop huis Tilburg
Aankoopmakelaar Den Bosch
Aankoop huis Tilburg

Aankoop huis Tilburg

Bel of stuur een WhatsApp bericht naar 06 34 44 99 58 of per mail [email protected].

Gratis aankoopscan

JAAM wil jou graag helpen. Heb jij een woning op het oog, maar twijfel je of het wel haalbaar is? Vraag het ons! Je krijgt gratis advies met betrekking tot jouw kansen. Als extra ontvang je aankooptips, specifiek voor de woning die jij op het oog hebt.