De grootste aankoop in je leven.

Je hebt een woning op het oog, maar je twijfelt over de aanpak. Net als de vorige keer een afspraak maken voor een bezichtiging en dan net van tevoren weer door de verkopend makelaar worden gebeld “dat de woning al is verkocht?” Of erger nog, helemaal niet gepland kunnen worden. Je wilt zo snel mogelijk bezichtigen, maar hoe dan?! En daarna? Hoe doe je een goed bod terwijl er meerdere kopers zijn? Je wilt ook niet teveel betalen. Wel of geen ontbindende voorwaarden opnemen? Check bestemmingsplan en bodemloket vooraf, hoe dan? De verkoper heeft toch ook een meldingsplicht? En het schriftelijkheidsvereiste? Hoe kies ik een goede taxateur? Krijg ik geen hypotheek als de getaxeerde marktwaarde lager is dan de koopsom? Kan ik de koop ontbinden, of moet ik 10% betalen?

JAAM behoedt jou voor valkuilen, of nog erger, voor een miskoop. Voorkomen is beter dan genezen. En het mooie is; JAAM levert altijd meer op dan het kost. Jij kiest zoveel aankoopmakelaar als je nodig hebt.

Gaby van Mil – Aankoopmakelaar

Hulp voor de koper

In de bij elkaar ruim 20 jaar dat wij actief zijn als makelaar hebben wij onszelf het meest verbaasd over hoe gemakkelijk kopers een woning kochten. Een bezichtiging van een half uur en een dag later, of soms nog eerder, volgde er al een bod. Aan de slag met € 100.000 tot € 1.000.000 en meer. Veel geld! Grotendeels geleend geld welteverstaan. Vreemd toch? Dat moet anders vonden wij. In Nederland is het gebruikelijk dat de verkoper zich laat bijstaan door een verkopend makelaar. Maar uit onze ervaring als verkopend makelaar weten we dat het juist de koper is die hulp nodig heeft.” En die hulp is er; JAAM, aangenaam!

Woning kopen vs. voetballen

Kun je zelf dan geen woning kopen? Jawel. Vergelijk het maar met voetballen. Iedereen kan het! Als koper ben je een amateurspeler. De verkopend makelaar is de prof. Jullie staan tegenover elkaar in de wedstrijd. De uitslag laat zich raden. Om de wedstrijd te begrijpen is het goed om de spelregels te kennen. De verkoper zoekt de beste prof uit om zijn woning te laten verkopen. Die prof krijgt een courtage (bijvoorbeeld 1,5 %) over de uiteindelijke verkoopprijs. Hoe meer jij betaalt, hoe meer hij verdient. Heb je weleens het gevoel gehad dat de verkopend makelaar het echt goed voor had met je? Nu weet je waarom.

Zoveel aankoopmakelaar als je nodig hebt

JAAM helpt kopers bij het zoeken, vinden en aankopen van een (nieuwe) woning tegen de best mogelijke voorwaarden en condities, nu, maar ook in de toekomst. Hieronder leggen we aan je uit hoe en wat het kost:

GRATIS AANKOOPSCAN ‘JAAM GEEFT INFO’
Heb je een woning op het oog, maar twijfel je of het wel haalbaar is? Vraag het ons! Je krijgt snel inzicht in de werkelijke waarde. Hierdoor weet je wat jouw kansen zijn. Tevens ontvang je aankooptips zodat je goed voorbereid te werk kunt gaan.

AANKOOPBEZICHTIGING ‘JAAM GAAT MEE’
Wil je graag op maat advies over de woning die je op het oog hebt? Wij nemen contact op met de verkopende partij voor een gezamenlijke aankoopbezichtiging. We nemen uitgebreid de tijd om de woning te inspecteren en bespreken na afloop de voors en tegens met je. Indien gewenst combineren we dit met een taxatierapport.

AANKOOPONDERHANDELING ‘JAAM KOOPT AAN’
Hier zit jouw grootste besparing. Zowel in geld als in zorgen. Wij weten dit spel te spelen en het onderste uit de kan te halen. Hierdoor verdien jij onze kosten dubbel en dwars terug.

AANKOOPAFHANDELING ‘JAAM HANDELT AF’
Wordt de onderhandeling succesvol afgerond, dan begeleiden wij ook het traject voor opmaak van de koopovereenkomst, doen wij de juridische controle, helpen we je bij de keuze voor een hypotheekadviseur en notaris en zijn we aanwezig bij de eindinspectie van de woning en de notariële overdracht.

JAAM is duidelijk

JAAM behoedt jou voor valkuilen, of nog erger, een miskoop. Voorkomen is beter dan genezen.
En het mooie is; JAAM levert altijd meer op dan het kost. Jij kiest zoveel aankoopmakelaar als je nodig hebt.

 • Aankoopscan
  'Jaam geeft info'
  GRATIS
  • inschatting van de werkelijke waarde
  • direct weten wat jouw kansen zijn
  • gratis aankooptips
  • goed voorbereid te werk
 • Aankoopbezichtiging
  'JAAM gaat mee'
  € 345 per bezichtiging
  • bezichtiging samen met JAAM
  • bespreken van de mogelijkheden
  • advies over de te volgen aankoopstrategie
  • te combineren met NWWI taxatierapport

JAAM VASTE PRIJS

Wil jij het beste resultaat en vooraf precies weten waar je aan toe bent? Kies dan voor volledige aankoopbegeleiding van A tot Z voor één vaste prijs:

€2345

Gratis aankoopscan

JAAM wil jou graag helpen. Heb jij een woning op het oog, maar twijfel je of het wel haalbaar is? Vraag het ons! Je krijgt gratis advies met betrekking tot jouw kansen. Als extra ontvang je aankooptips, specifiek voor de woning die jij op het oog hebt.

Gratis?

Ja, gratis. We hopen dat je zo enthousiast bent over onze aanpak, dat je erover praat met vrienden en familie. Jij hebt misschien al heel veel ervaring met het kopen van een woning, maar jouw vrienden en familie niet. Als ze JAAM weten te vinden, dan kunnen wij ze helpen.

Vul de aankoopscan in

Naam*
Adres van te koop staande woning*

Aankoop op maat

JAAM is er ook voor jou als je de ideale woning niet gevonden krijgt. Of wanneer die steeds al is verkocht nog voordat je kon gaan kijken. Ons lukt het, gegarandeerd.

Wij komen er wel tussen. We geven je zelfs 100% aankoopgarantie. Benieuwd hoe? We vertellen je het graag in een persoonlijk gesprek. Niet alles hoeft op internet te staan, toch?

Wil je informatie over een aankoop?

BEL OF STUUR EEN WHAT’S APP BERICHT NAAR 06 34449958, MAIL NAAR [email protected] OF VUL ONDERSTAAND FORMULIER IN.