Skip to content

De grootste aankoop in je leven

Je hebt een woning op het oog, maar je twijfelt over de aanpak. Net als de vorige keer een afspraak maken voor een bezichtiging en dan net van tevoren weer door de verkopend makelaar worden gebeld “dat de woning al is verkocht, of is gegund aan een betere koper?” Of erger nog, helemaal niet gepland kunnen worden. Je wilt zo snel mogelijk bezichtigen, maar hoe dan?! En daarna? Hoe doe je een goed bod terwijl er meerdere kopers zijn? Zijn er wel meerdere kopers? Je wilt ook niet te veel betalen. Wel of geen ontbindende voorwaarden opnemen. Check bestemmingsplan en bodemgesteldheid vooraf, hoe dan? De verkoper heeft toch ook een meldingsplicht? En het schriftelijkheidsvereiste? Hoe kies ik een goede taxateur? Krijg ik geen hypotheek als de getaxeerde marktwaarde lager is dan de koopsom? Kan ik dan de koop ontbinden, of moet ik 10% betalen?

JAAM behoedt jou voor valkuilen, of nog erger, voor een miskoop. Voorkomen is beter dan genezen. En het mooie is; JAAM levert altijd meer op dan het kost. Jij kiest zoveel aankoopmakelaar als je nodig hebt.

Hulp voor de koper

In de bijna 20 jaar dat wij actief zijn als makelaar hebben wij onszelf het meest verbaasd over hoe gemakkelijk kopers een woning kochten. Een bezichtiging van een half uur en een dag later, of soms nog eerder, volgde er al een bod. Aan de slag met € 100.000 tot € 1.000.000 en meer. Veel geld! Grotendeels geleend geld welteverstaan. Vreemd toch? Dat moet anders vonden wij. In Nederland is het gebruikelijk dat de verkoper zich laat bijstaan door een verkopend makelaar. Maar uit onze ervaring als verkopend makelaar weten we dat het juist de koper is die hulp nodig heeft.” En die hulp is er; JAAM, aangenaam!

Woning kopen vs. voetballen

Kun je zelf dan geen woning kopen? Jawel. Vergelijk het maar met voetballen. Iedereen kan het! Als koper ben je een amateurspeler. De verkopend makelaar is de prof. Jullie staan tegenover elkaar in de wedstrijd. De uitslag laat zich raden. Om de wedstrijd te begrijpen is het goed om de spelregels te kennen. De verkoper zoekt de beste prof uit om zijn woning te laten verkopen. Die prof krijgt een courtage (bijvoorbeeld 1,5 %) over de uiteindelijke verkoopprijs. Hoe meer jij betaalt, hoe meer hij verdient. Heb je weleens het gevoel gehad dat de verkopend makelaar het echt goed voor had met je? Nu weet je waarom.

Zoveel aankoopmakelaar als je nodig hebt

JAAM helpt kopers bij het zoeken, vinden en aankopen van een (nieuwe) woning tegen de best mogelijke voorwaarden en condities, nu, maar ook in de toekomst. Hieronder leggen we aan je uit hoe en wat het kost:
Gratis aankoopscan 'JAAM geeft info'

Heb je een woning op het oog, maar twijfel je of het wel haalbaar is? Vraag het ons! Je krijgt snel inzicht in de werkelijke waarde. Hierdoor weet je wat jouw kansen zijn. Tevens ontvang je aankooptips zodat je goed voorbereid te werk kunt gaan.

Aankoopbezichtiging 'JAAM gaat mee'

Wil je graag op maat advies over de woning die je op het oog hebt? Wij nemen contact op met de verkopende partij voor een gezamenlijke aankoopbezichtiging. We nemen uitgebreid de tijd om de woning te inspecteren en bespreken na afloop de voors en tegens met je.

Aankooponderhandeling 'JAAM koopt aan'
Hier zit jouw grootste besparing. Zowel in geld als in zorgen. Wij weten dit spel te spelen en het onderste uit de kan te halen. En het beste bod op tafel te leggen. Hierdoor verdien jij onze kosten dubbel en dwars terug.
Aankoopafhandeling 'JAAM handelt af'

Wordt de onderhandeling succesvol afgerond, dan begeleiden wij ook het traject voor opmaak van de koopovereenkomst, doen wij de juridische controle, helpen we je bij de keuze voor een hypotheekadviseur of begeleiden je terug naar je eigen adviseur. We zijn aanwezig bij de eindinspectie van de woning en de notariële overdracht bij notaris.

Elk huis is te koop. Zoekservice is overal vindbaar, we leggen je uit hoe dit werkt en begeleiden je naar de beste zoekservice. Maar ook huizen die op dit moment NIET te koop staan zijn soms te koop. Verkopers kunnen jou uitnodigen om te komen kijken bij hun huis. Op deze manier hebben wij al contact met een verkoper voordat een woning op Funda komt. We maken jouw zoekwens anoniem kenbaar.

Nee we verkopen niets. Maar jij als koper overweegt om je huis te verkopen. Wellicht hebben wij de ideale koper voor jouw huis. Wij hebben namelijk alleen concrete kopers.

JAAM is duidelijk

JAAM behoedt jou voor valkuilen, of nog erger, een miskoop. Voorkomen is beter dan genezen.
En het mooie is; JAAM levert altijd meer op dan het kost. Jij kiest zoveel aankoopmakelaar als je nodig hebt

AANKOOPSCAN

JAAM GEEFT INFO
GRATIS
 • Inschatting van de werkelijke waarde
  direct weten wat jouw kansen zijn
  gratis aankooptips
  goed voorbereid te werk.

AANKOOPBEZICHTIGING

JAAM GAAT MEE
345
 • Bezichtiging samen met JAAM
  bespreken van de mogelijkheden
  advies over de te volgen aankoopstrategie.

COMPLEET

JAAM VASTE PRIJS
2345
 • Wil jij het beste resultaat en vooraf precies weten waar je aan toe bent?
  Kies dan voor volledige aankoopbegeleiding van A tot Z.

Aankoop op maat

JAAM is er ook voor jou als je de ideale woning niet gevonden krijgt. Of wanneer die steeds al is verkocht nog voordat je kon gaan kijken. Ons lukt het, gegarandeerd.

Wij komen er wel tussen. We geven je zelfs 100% aankoopgarantie. Benieuwd hoe? We vertellen je het graag in een persoonlijk gesprek. Niet alles hoeft op internet te staan, toch?

Klik op onderstaande button en vul het contactformulier in. Liever direct contact? Je kunt ons telefonisch of per WhatsApp bereiken via 06 34 44 99 58 of per mail [email protected].

Wil je informatie over een aankoop?

Bel of stuur een WhatsApp bericht naar 06 34 44 99 58 of per mail [email protected].

Succesvol aangekocht

Juliana van Stolberglaan Vught
Willem Alexanderhof Waalwijk
Wateringen Den Bosch

Gratis aankoopscan

JAAM wil jou graag helpen. Heb jij een woning op het oog, maar twijfel je of het wel haalbaar is? Vraag het ons! Je krijgt gratis advies met betrekking tot jouw kansen. Als extra ontvang je aankooptips, specifiek voor de woning die jij op het oog hebt.