Skip to content

Aankoop makelaar Eindhoven

DE MAKELAAR DIE ZICH UITSLUITEND RICHT OP HET KOPEN VAN JOUW NIEUWE HUIS.

De unieke aankoop makelaar Eindhoven!

Ben je op zoek naar een woning in of rondom Eindhoven en wil je daarbij gebruik maken van een aankoop makelaar Eindhoven? JAAM, de regiospecialist voor aankoopbegeleiding is de aankoop makelaar Eindhoven die je zoekt. Niets is zo frustrerend als een woning die alweer voor je neus wordt weggekaapt. Of misschien heb je in het verleden te maken gehad met een miskoop. Daar gaan we jou voor behoeden. Een veilige manier om een woning aan te kopen is door een aankoop makelaar Eindhoven in te schakelen. JAAM staat voor jouw aankoopmakerlaar. Wij zijn erkend VBO makelaar en beschikken over ruim 20 jaar ervaring. Tot 2016 waren wij werkzaam als verkopend makelaar, maar nu is JAAM volledig aankoopmakelaar. Dat betekent dat je in zee gaat met een compleet onafhankelijke aankoop makelaar Eindhoven. Doordat we weten hoe het spel van vragen en bieden gespeeld wordt, zijn we jouw partner die op alles is voorbereid. Inmiddels hebben we al meer dan 2000 woningaankopen verzorgd.

Diensten van onze aankoop makelaar Eindhoven

Bij JAAM verlenen we verschillende diensten. Je kunt die allemaal afnemen, maar ook een gedeelte. Wij zeggen altijd: “Je koopt zoveel JAAM als je nodig hebt!” Je kunt bij ons als aankoop makelaar Eindhoven terecht voor:

  • aankoopbezichtiging,

  • aankooponderhandeling,

  • aankoopafhandeling.

Sowieso krijg je bij ons altijd een gratis woningscan. Die geeft jou een snel inzicht in de werkelijke waarde van de woning van je voorkeur. Ook geven we je bij JAAM altijd handige en bruikbare tips. Welke dienst je ook van ons afneemt, we verzorgen alles van a tot z. We kennen de Bossche woningmarkt als geen ander en dat geldt ook voor de woningmarkt in Eindhoven. We garanderen jou dat je wél die bezichtiging krijgt voor de woning die je graag wil bekijken. We beloven je 100% aankoopgarantie. Bij JAAM heb je altijd een vast contactpersoon, die precies weet waar je wensen en je budget liggen. Jouw contactpersoon helpt je om een realistisch bod uit te brengen, zoekt een taxateur voor je, kijkt naar de bodemgesteldheid en ook naar de omgevingsvergunning. Alles om een zo goed mogelijke aankoop te doen. We zijn altijd bereikbaar, ook buiten kantooruren en in het weekend. Ben je in de situatie dat je je huidige woning wilt verkopen? Wij vinden in ons bestand een concrete koper (maar we verkopen de woning zelf niet). Heb je nog geen bepaalde woning op het oog, maar ben je wel zoekende? Wij geven je tips over de beste zoekservice, maar dat niet alleen. Wij weten vaak dat een woning verkocht gaat worden voordat het op internet verschijnt. Zo blijf je de concurrentie mooi een stap voor. Geïnteresseerd? Neem dan vandaag nog contact op met jouw aankoop makelaar Eindhoven of vul even het contactformulier in op de website.

Vaste pakketten en tarieven

Je kunt zoveel aankoop makelaar Eindhoven kiezen als je nodig hebt. Kies je voor de aankoopscan, aankoopbezichtiging of complete begeleiding. Waar je ook voor kiest, je haalt onze kosten er ruimschoots uit. Je weet vooraf precies wat de kosten zullen zijn. Wij werken met vaste pakketten en vaste tarieven. Al meer dan 2000 woningaankopen hebben wij succesvol begeleid. Als wij voor jou aan de slag gaan dan kun je je vaste contactpersoon altijd bereiken. Dat betekent ook buiten kantooruren en in het weekend. Wij zijn onafhankelijk en hebben enkel jouw belang op het oog. JAAM is erkend VBO makelaar. Je hebt te maken met één vast contactpersoon die je ook buiten kantooruren en in het weekend kunt bereiken.

Gratis aankoopscan

Heb je een woning op het oog, maar twijfel je of het wel haalbaar is? Vraag het ons! Je krijgt snel inzicht in de werkelijke waarde. Hierdoor weet je wat jouw kansen zijn. Tevens ontvang je aankooptips zodat je goed voorbereid te werk kunt gaan.

Gratis?

Ja, gratis. We hopen dat je zo enthousiast bent over onze aanpak, dat je erover praat met vrienden en familie. Jij hebt misschien al heel veel ervaring met het kopen van een woning, maar jouw vrienden en familie niet. Als ze JAAM weten te vinden, dan kunnen wij ze helpen.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Naam(Vereist)
Adres van te koop staande woning(Vereist)

Aankoopmakelaar Den Bosch
Aankoop makelaar Eindhoven
Aankoopmakelaar Den Bosch
Aankoop makelaar Eindhoven

Aankoop makelaar Eindhoven

Bel of stuur een WhatsApp bericht naar 06 34 44 99 58 of per mail [email protected].

Gratis aankoopscan

JAAM wil jou graag helpen. Heb jij een woning op het oog, maar twijfel je of het wel haalbaar is? Vraag het ons! Je krijgt gratis advies met betrekking tot jouw kansen. Als extra ontvang je aankooptips, specifiek voor de woning die jij op het oog hebt.