Skip to content

Aankoop makelaar Eindhoven

DE MAKELAAR DIE ZICH UITSLUITEND RICHT OP HET KOPEN VAN JOUW NIEUWE HUIS.

Dé aankoop makelaar Eindhoven is JAAM

Ben je op zoek naar een aankoop makelaar Eindhoven? Heb je belangstelling voor een woning en wil je in zee met een betrouwbare aankoop makelaar Eindhoven? Je bent op de juiste plek, want JAAM is de perfecte partner als het gaat om woning aankoop! JAAM staat voor Jouw AAnkoopMakelaar en wij mogen inmiddels al meer dan 20 jaar ervaring op de Bossche woningmarkt achter onze naam zetten. Ook in het nabijgelegen Eindhoven zijn we als regiospecialist goed bekend en kunnen we prima als jouw aankoop makelaar Eindhoven functioneren. Onze ervaring zetten we graag in, omdat vaak blijkt dat mensen die onvoorbereid zijn of die geen hulp hebben bij het aankopen van een woning, meestal achter het net vissen. Laat ons je als professional helpen: je ontvangt van ons aankoopbegeleiding van a tot z en je bespaart bovendien geld als je op deze manier een woning aankoopt. Daarbij behoedt JAAM jou voor valkuilen, of nog erger, een miskoop. JAAM is erkend VBO Makelaar en is bovendien onafhankelijk, omdat we geen woningen verkopen. 

Aankoop makelaar Eindhoven met missie

In 2016 is JAAM gestart als aankoop makelaar Eindhoven. JAAM heeft daarbij een duidelijke missie: zoveel mogelijk kopers helpen bij het zoeken, vinden en aankopen van een nieuwe of bestaande woning, tegen de best mogelijke voorwaarden en condities. We werken daarbij met standaard pakketten en vaste tarieven. Bovendien kies jij precies wat je van ons verwacht, dus hoeveel aankoopmakelaar je nodig hebt. Wij bieden je hulp en beginnen door je een gratis aankoopscan aan te bieden! We schatten je kansen reëel in en je ontvangt ook nog eens waardevolle aankooptips. Wil je advies op maat, dan organiseert JAAM als aankoop makelaar Eindhoven met jou en de verkopende partij een gezamenlijke aankoopbezichtiging. Na grondige inspectie evalueren we met jou en kunnen we ook nog een NWWI taxatierapport opstellen. Wil je de woning daadwerkelijk aankopen, dan begint JAAM met de aankooponderhandeling. Wanneer de aankoop succesvol is afgerond, begeleiden wij het verdere traject, tot en met de notariële overdracht.

Geld besparen met aankoop makelaar Eindhoven

Doordat wij het aankoopspel goed beheersen en voor jou het onderste uit de kan halen, ga je niet alleen zorgenvrij een woning aankopen, maar aan het eind zal blijken dat je bespaart op kosten. Je verdient de kosten van JAAM dubbel en dwars terug. Inmiddels hebben we al meer dan 2000 succesvolle woningaankopen begeleid. Je hebt bij JAAM altijd een vast contactpersoon en ook buiten kantooruren of in het weekend zijn we bereikbaar. Heb je nog vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op! 

Gratis aankoopscan

Heb je een woning op het oog, maar twijfel je of het wel haalbaar is? Vraag het ons! Je krijgt snel inzicht in de werkelijke waarde. Hierdoor weet je wat jouw kansen zijn. Tevens ontvang je aankooptips zodat je goed voorbereid te werk kunt gaan.

Gratis?

Ja, gratis. We hopen dat je zo enthousiast bent over onze aanpak, dat je erover praat met vrienden en familie. Jij hebt misschien al heel veel ervaring met het kopen van een woning, maar jouw vrienden en familie niet. Als ze JAAM weten te vinden, dan kunnen wij ze helpen.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Naam(Vereist)
Adres van te koop staande woning(Vereist)

Aankoopmakelaar Den Bosch
Aankoop makelaar Eindhoven
Aankoopmakelaar Den Bosch
Aankoop makelaar Eindhoven

Aankoop makelaar Eindhoven

Bel of stuur een WhatsApp bericht naar 06 34 44 99 58 of per mail [email protected].

Gratis aankoopscan

JAAM wil jou graag helpen. Heb jij een woning op het oog, maar twijfel je of het wel haalbaar is? Vraag het ons! Je krijgt gratis advies met betrekking tot jouw kansen. Als extra ontvang je aankooptips, specifiek voor de woning die jij op het oog hebt.