Aankoop woning Drunen

JAAM is de afkorting van jouw aankoopmakelaar voor de aankoop woning Drunen en wij zijn werkzaam in de provincie Noord-Brabant.. Gaby van Mil en Laurens Crielaard verbaasden zich in de jaren dat ze als verkopend makelaar werkten over het feit dat mensen vaak heel makkelijk overgaan tot een grote aankoop als een woning. Terwijl in ons land meestal de verkopende partij wordt bijgestaan door een makelaar, vinden Gaby en Laurens dat juist de koper hulp nodig heeft en daarom biedt JAAM graag haar unieke diensten aan bij aankoop woning Drunen.

  • Meer dan 20 jaar ervaring!
  • Onafhankelijk; wij verkopen als makelaar geen woningen!
  • Meer dan 2000 woning aankopen begeleid!
  • Ook buiten kantooruren en in het weekend bereikbaar!
  • De beste makelaar in Noord-Brabant op basis van de hoogste gemiddelde klantbeoordeling (bron: WIDBM).
Laurens Crielaard & Gaby van Mil

JAAM, JOUW AANKOOP WONING DRUNEN SPECIALIST!

Ben je op zoek naar een aankoop woning Drunen? Ben je op zoek naar een aankoopmakelaar die met je meedenkt om een woning te vinden die aansluit bij jouw wensen? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij aankoopmakelaar JAAM. Door onze jarenlange ervaring met het adviseren en uitzoeken van de addertjes onder het gras bij het kopen van een woning, ben je bij ons aan het juiste adres voor het inwinnen van informatie voor een aankoop woning Drunen. Bij ons kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan omdat wij houden van een open en eerlijke communicatie en wij werken altijd met vaste tarieven en standaard pakketten. Wij begrijpen als geen ander dat je niet iedere dag een woning koopt en dat je daar vragen over hebt. Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast staan wij je te graag te woord om je verder te informeren over de passende mogelijkheden voor een aankoop woning Drunen.

BESPAAR GELD MET DE AANKOOP WONING DRUNEN

JAAM helpt je graag bij het complete aankooptraject van jouw woning. Wij staan bekend om onze aankoopbegeleiding van A tot Z en denken graag met je mee. Door onze jarenlange ervaring met de Bossche woningmarkt zijn wij dé regiospecialist voor aankoopbegeleiding in de omgeving van Drunen en omstreken. Door onze 20 jaar aan ervaring weten wij als geen ander wat wij voor jouw zoektocht kunnen betekenen en wij plannen graag een afspraak met je in. In de afgelopen jaren hebben wij meer dan 2000 woning aankopen begeleid en wij weten precies waar wij op moeten letten. JAAM is erkend NRVT Register-Taxateur, erkend VBO Makelaar en erkend bij VastgoedCert en NWWI. Bespaar geld met de aankoop van jouw woning en neem direct contact op met één van de specialisten van JAAM. Het is onze taak om zoveel mogelijk kopers te helpen bij het zoeken, vinden en aankopen van een (nieuwe) woning, tegen de best mogelijke voorwaarden en condities, nu, maar ook in de toekomst. Wij zijn onafhankelijk; wij verkopen als makelaar geen woningen maar wij gaan voor jouw op zoek naar de beste woning voor de beste prijs.

COMPLETE BEGELEIDING BIJ DE AANKOOP WONING DRUNEN

Wil je graag een afspraak inplannen voor meer informatie over aankoop woning Drunen? Je kunt direct een afspraak inplannen. Ook buiten kantooruren en in het weekend zijn wij bereikbaar. Klanten beoordelen de ervaringen met JAAM gemiddeld met een 9,2! (bron: WIDBM)

Gratis aankoopscan

JAAM wil jou graag helpen. Heb jij een woning op het oog, maar twijfel je of het wel haalbaar is? Vraag het ons! Je krijgt binnen 24 uur gratis advies met betrekking tot jouw kansen. Als extra ontvang je gratis aankooptips, specifiek voor de woning die jij op het oog hebt.

Vul de aankoopscan in

Naam*
Adres van te koop staande woning*

aankoopmakelaar-den-bosch1
aankoopmakelaar-den-bosch30

Zoek je een goede aankoopmakelaar in Drunen?

Bel of stuur een bericht naar 06 34449958, [email protected] of vul onderstaand formulier in.