Aankoop woning Rosmalen

JAAM is de afkorting van jouw aankoopmakelaar en wij willen je helpen bij de aankoop woning Rosmalen. Gaby van Mil en Laurens Crielaard zijn de makelaars achter JAAM en zij verbaasden zich al jaren over het feit dat mensen vaak heel makkelijk overgaan tot de aankoop van een grote aankoop als een huis. Terwijl het in ons land meestal de verkopende partij is die wordt geassisteerd door een makelaar, vinden Gaby en Laurens dat het juist de koper is die hulp kan gebruiken. Daarom biedt JAAM graag haar unieke diensten wat betreft de aankoop woning Rosmalen.

  • Meer dan 20 jaar ervaring!
  • Onafhankelijk; wij verkopen als makelaar geen woningen!
  • Meer dan 2000 woning aankopen begeleid!
  • Ook buiten kantooruren en in het weekend bereikbaar!
  • De beste makelaar in Noord-Brabant op basis van de hoogste gemiddelde klantbeoordeling (bron: WIDBM).
Laurens Crielaard & Gaby van Mil

Aankoop woning Rosmalen inschakelen

Wil je meer weten over een aankoop woning Rosmalen? Ben je op zoek naar een woning in Rosmalen maar val je keer op keer naast de boot als je een bod neerlegt of is de woning toch niet zo geschikt als dat je dacht? Ben je op zoek naar een aankoopmakelaar die met je mee denkt? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij JAAM. JAAM staat voor Jouw AAnkoopMakelaar en is gevestigd in Drunen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je vandaag de dag meer dan 20 jaar ervaring aanbieden in de Bossche woningmarkt. Hierdoor weten wij als geen ander waar wij op moeten letten en slaan wij graag de handen ineen om het aankoop proces voor een aankoop woning Rosmalen in te gaan. JAAM is de aankoopmakelaar en taxateur in Noord-Brabant waar je van op aan kan! Wil je meer weten over de mogelijkheden die wij je aanbieden voor het begeleiden van een aankoop woning Rosmalen? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat je verrassen door onze diensten en plan direct een kop koffie met ons in.

JAAM; VOOR EEN VLEKKELOZE AANKOOP WONING ROSMALEN

JAAM heeft een duidelijke missie: zoveel mogelijk kopers helpen bij het zoeken, vinden en aankopen van een (nieuwe) woning, tegen de best mogelijke voorwaarden en condities, nu, maar ook in de toekomst. In de loop der jaren hebben wij meer dan 2000 woningaankopen begeleid. Vandaag de dag willen wij zoveel mogelijk potentiële kopers helpen bij hun zoektocht naar een nieuwe woning. Al sinds 2016 kun je bij ons terecht voor het inzetten van onze expertises. Wij zijn binnen een jaar de beste makelaar van Noord-Brabant geworden en weten mede daarom als geen ander wat wij voor jouw wensen kunnen betekenen. Je vindt bij ons altijd vaste tarieven en standaard pakketten. Wij helpen je graag in het complete aankooptraject van je woning. Bij ons kun je inzicht krijgen in de werkelijke waarde van je favoriete woning door middel van een GRATIS aankoopscan. Zo ben je goed voorbereid, mocht je overgaan tot de daadwerkelijke aankoop. JAAM is erkend VBO Makelaar, erkend bij VastgoedCert en NWWI en ook erkend NRVT Register-Taxateur. Door in contact te komen met de specialisten van JAAM heb je vaak een streepje voor op andere kopers.

DE BETROUWBARE AANKOOPMAKELAAR VOOR AANKOOP WONING ROSMALEN

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een aankoop woning Rosmalen? Wij vertellen je daar graag meer over in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij zijn dé regiospecialist voor aankoopbegeleiding waardoor je geld bespaard op de aankoop van een woning.

Gratis aankoopscan

JAAM wil jou graag helpen. Heb jij een woning op het oog, maar twijfel je of het wel haalbaar is? Vraag het ons! Je krijgt binnen 24 uur gratis advies met betrekking tot jouw kansen. Als extra ontvang je gratis aankooptips, specifiek voor de woning die jij op het oog hebt.

Vul de aankoopscan in

Naam*
Adres van te koop staande woning*

aankoopmakelaar-den-bosch1
aankoopmakelaar-den-bosch30

Zoek je een goede aankoopmakelaar in Rosmalen?

Bel of stuur een bericht naar 06 34 44 99 58, [email protected] of vul onderstaand formulier in.