Skip to content

Aankoop woning ’s Hertogenbosch

Heb je belangstelling voor een aankoop woning ‘s-Hertogenbosch? En weet je niet helemaal hoe je dat het beste aanpakt? Bel dan JAAM, de specialist voor aankoopbegeleiding bij een aankoop woning ‘s-Hertogenbosch. JAAM staat voor jouw aankoopmakelaar en wij hebben inmiddels al meer dan 20 jaar ervaring op de woningmarkt. Eerder waren we werkzaam als verkopend makelaar, maar sinds 2016 leggen wij ons volledig toe op het aankopen van woningen. Omdat we dus alleen aankoopmakelaar zijn, zijn we compleet onafhankelijk, wat in jouw voordeel werkt bij de aankoop woning ‘s-Hertogenbosch. We kennen namelijk het klappen van de zweep en maken gebruik van onze kennis en ervaring om jou het beste van dienst te zijn. Jouw belang staat bovenaan! We behoeden jou voor problemen of nog erger, een miskoop. Met JAAM kom je beslagen ten ijs bij een aankoop woning ‘s-Hertogenbosch.

Vaste tarieven bij aankoop woning ‘s-Hertogenbosch

JAAM kent de Bossche woningmarkt als zijn broekzak. Niet alleen betekent dat dat we uitstekend weten waar we mee van doen hebben, het betekent ook dat wij al op de hoogte zijn dat een huis op de markt komt. Zelfs nog voordat het op internet gepost wordt door de zoekmachines. Je kunt JAAM dus ook inschakelen voor het vinden van een woning, naast de daadwerkelijke aankoop woning ‘s-Hertogenbosch. En wil je je huis te koop aanbieden? Wij verkopen het niet voor je, maar kunnen je wel in contact brengen met concrete kopers. Als specialist voor aankoopbegeleiding bestaan onze diensten vooral uit:

  • aankoopbezichtiging,

  • aankooponderhandeling,

  • aankoopafhandeling.

Je krijgt bij JAAM sowieso een aankoopscan, zodat je snel inzicht hebt in de werkelijke waarde van de woning. Ook ontvang je altijd handige en bruikbare tips, die je goed toepast in het verdere traject.

Aankoop woning ‘s-Hertogenbosch met vast contactpersoon

Bij JAAM heb je altijd een vast contactpersoon, die volledig op de hoogte is van jouw dossier en van jouw woningwensen. Hij of zij zorgt ervoor dat je dus wél die bezichtiging van een aankoop woning ‘s-Hertogenbosch krijgt, waar je voorheen net achter het net viste. Wij gaan zelfs verder door je 100% aankoopgarantie te beloven! Verder helpt de contactpersoon je met het vinden van een taxateur, het checken van de bodemgesteldheid, het checken van de omgevingsvergunning en uiteindelijk met het aankooptraject. Je koopt bij JAAM zoveel makelaar als je nodig hebt, je hoeft niet per se alle diensten af te nemen. We werken met vaste tarieven en standaard pakketten, dus je weet vooraf waar je aan toe bent en je krijgt geen nare verrassingen achteraf.

Gratis aankoopscan

Heb je een woning op het oog, maar twijfel je of het wel haalbaar is? Vraag het ons! Je krijgt snel inzicht in de werkelijke waarde. Hierdoor weet je wat jouw kansen zijn. Tevens ontvang je aankooptips zodat je goed voorbereid te werk kunt gaan.

Gratis?

Ja, gratis. We hopen dat je zo enthousiast bent over onze aanpak, dat je erover praat met vrienden en familie. Jij hebt misschien al heel veel ervaring met het kopen van een woning, maar jouw vrienden en familie niet. Als ze JAAM weten te vinden, dan kunnen wij ze helpen.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Naam(Vereist)
Adres van te koop staande woning(Vereist)

Aankoopmakelaar Den Bosch
Aankoop woning ’s Hertogenbosch
Aankoopmakelaar Den Bosch
Aankoop woning ’s Hertogenbosch

Aankoop woning ’s Hertogenbosch

Bel of stuur een WhatsApp bericht naar 06 34 44 99 58 of per mail [email protected].

Gratis aankoopscan

JAAM wil jou graag helpen. Heb jij een woning op het oog, maar twijfel je of het wel haalbaar is? Vraag het ons! Je krijgt gratis advies met betrekking tot jouw kansen. Als extra ontvang je aankooptips, specifiek voor de woning die jij op het oog hebt.