Skip to content

Aankoop woning Tilburg

JAAM is uniek in makelaarsland. De bedrijfsnaam JAAM is de afkorting van jouw aankoopmakelaar en JAAM begeleidt je van A tot Z bij het complete aankooptraject van je aankoop woning Tilburg. Het is in ons land meestal de verkopende partij die, bij verkoopplannen, de hulp van een makelaar inschakelt. Maar Gaby van Mil weet dat juist de koper gebaat is bij de diensten van een aankoopmakelaar. JAAM is dan de beste keuze om in te schakelen als je denkt over een aankoop woning Tilburg, want JAAM is anders dan de rest. Gaby is uitsluitend actief als aankoopmakelaar met ruim 20 jaar ervaring met de lokale woningmarkt, die – en dat is absoluut uniek – uitsluitend actief zijn als aankoopmakelaar. De core business van het gros van de makelaars is het verkopen van woningen en toch heeft JAAM ervoor gekozen 100% als aankoopmakelaar actief te zijn.

Aankoop woning Tilburg nodig?

Ben je op zoek naar een nieuwe woning? Ben je op zoek naar een aankoop woning Tilburg maar word je keer op keer overboden en weet je niet meer waar je moet beginnen om jouw droomwoning te vinden? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij JAAM. JAAM staat voor ‘jouw aankoopmakelaar’. Wij bieden je graag onze jarenlange ervaring aan met het aankopen van woningen in en rondom Tilburg met een goede begeleiding. In de loop van de jaren hebben wij meer dan 2000 woningaankopen begeleid en wij weten als geen ander wat wij voor jou kunnen betekenen. Wij begrijpen als geen ander dat het spannend kan zijn als je voor het eerst een woning wilt gaan kopen. Waar moet je rekeningen mee houden en is het bod wel reëel wat je neerlegt? Op al jouw vragen hebben wij de antwoorden. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast zijn wij 6 dagen in de week bereikbaar voor al je vragen. Ook in het weekend en in de avonduren kun je bij ons terecht. Voor de realisatie van een aankoop woning Tilburg ben je bij JAAM in goede handen.

Goede begeleiding bij de aankoop woning Tilburg

In 2018 én 2019 zijn wij uitgeroepen tot de beste makelaar in Noord-Brabant en wij kennen de Bossche markt op ons duimpje. Aankoopmakelaars hebben een duidelijke missie. Zo ook JAAM. Het is ons doel om zoveel mogelijk kopers te helpen bij het zoeken, vinden en aankopen van een (nieuwe) woning, tegen de best mogelijke voorwaarden en condities, nu, maar ook in de toekomst. De specialisten van JAAM bieden je aankoopbegeleiding aan van A tot Z. Wij helpen bij het complete aankooptraject van jouw woning zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Daarnaast hanteren wij altijd vaste tarieven en standaard pakketten zodat je precies weet waar je aan toe bent. Omdat wij een onafhankelijke aankoopmakelaar zijn kunnen wij je een eerlijk advies aanbieden. Wij zorgen ervoor dat je nooit te veel betaalt voor een woning en merken alle addertjes onder het gras op. JAAM is erkend NRVT Register-Taxateur, erkend VBO Makelaar en erkend bij VastgoedCert en NWWI. Al meer dan 20 jaar hebben wij ervaring met de Bossche woningmarkt.

Aankoop woning Tilburg met JAAM

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor de aankoop van een woning? Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan voor het een aankoop woning Tilburg? Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan je graag te woord en onder het genot van een kop koffie bespreken wij graag met jou je wensen.

Gratis aankoopscan

Heb je een woning op het oog, maar twijfel je of het wel haalbaar is? Vraag het ons! Je krijgt snel inzicht in de werkelijke waarde. Hierdoor weet je wat jouw kansen zijn. Tevens ontvang je aankooptips zodat je goed voorbereid te werk kunt gaan.

Gratis?

Ja, gratis. We hopen dat je zo enthousiast bent over onze aanpak, dat je erover praat met vrienden en familie. Jij hebt misschien al heel veel ervaring met het kopen van een woning, maar jouw vrienden en familie niet. Als ze JAAM weten te vinden, dan kunnen wij ze helpen.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Naam(Vereist)
Adres van te koop staande woning(Vereist)

Aankoopmakelaar Den Bosch
Aankoop woning Tilburg
Aankoopmakelaar Den Bosch
Aankoop woning Tilburg

Aankoop woning Tilburg

Bel of stuur een WhatsApp bericht naar 06 34 44 99 58 of per mail [email protected].

Gratis aankoopscan

JAAM wil jou graag helpen. Heb jij een woning op het oog, maar twijfel je of het wel haalbaar is? Vraag het ons! Je krijgt gratis advies met betrekking tot jouw kansen. Als extra ontvang je aankooptips, specifiek voor de woning die jij op het oog hebt.