Aankoop woning Vught

JAAM is de afkorting van jouw aankoopmakelaar, in 2018 èn 2019 de beste makelaar in Noord-Brabant, voor de aankoop woning Vught. Laurens Crielaard en Gaby van Mil werkten meer dan tien jaar als verkopend makelaar en elke dag verbaasden zij zich erover hoe makkelijk kopers overgingen tot de aankoop van een nieuwe woning – met vaak verstrekkende gevolgen. In Nederland is het gebruikelijk dat een verkoper zich laat bijstaan door een makelaar. Maar JAAM weet uit ervaring dat het juist de koper is die hulp nodig heeft. JAAM is anders dan de rest en wil die hulp graag bieden bij de aankoop woning Vught.

  • Meer dan 20 jaar ervaring!
  • Onafhankelijk; wij verkopen als makelaar geen woningen!
  • Meer dan 2000 woning aankopen begeleid!
  • Ook buiten kantooruren en in het weekend bereikbaar!
  • De beste makelaar in Noord-Brabant op basis van de hoogste gemiddelde klantbeoordeling (bron: WIDBM).
Laurens Crielaard & Gaby van Mil

Aankoop woning Vught met JAAM

Wil je meer weten over een aankoop woning Vught? Ben je op zoek naar een aankoopmakelaar die met je mee denkt voordat je een bod neerlegt bij een woning in Vught? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij aankoopmakelaar JAAM. JAAM is gevestigd in Drunen en wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in de Bossche woningmarkt. Hierdoor weten wij als geen ander wat wij voor je kunnen betekenen en slaan wij graag de handen ineen voor het aankopen van een geschikte woning die aan al jouw wensen voldoet. Wij begrijpen dat het erg spannend kan zijn als je voor het eerst een woning koopt. Waar doe je goed aan? Zit er een addertje onder het gras of leg je niet een te hoog bod neer voor de woning? Wij helpen je graag in complete aankooptraject van je woning. Bij ons kun je inzicht krijgen in de werkelijke waarde van de gewenste woning door middel van een GRATIS aankoopscan. Zo ben je goed voorbereid, mocht je overgaan tot de daadwerkelijke aankoop. Voor een aankoop woning Vught advies ben je bij JAAM aan het juiste adres.

JAAM, DE ONAFHANKELIJKE AANKOOPMAKELAAR VOOR AANKOOP WONING VUGHT

JAAM staat voor Jouw AAnkoopMakelaar en is gevestigd in Drunen. JAAM is de aankoopmakelaar en taxateur in Noord-Brabant waar je van op aan kan. Wij hebben een duidelijke missie: zoveel mogelijk kopers helpen bij het zoeken, vinden en aankopen van een (nieuwe) woning, tegen de best mogelijke voorwaarden en condities, nu, maar ook in de toekomst. Door de jaren heen hebben wij meer dan 2000 woningaankopen begeleid en gaan wij ook voor jouw wensen graag aan de slag. Je kunt bij ons zelf kiezen voor welke onderdelen je ons in wilt schakelen. Zo kun je ervoor kiezen om ons mee te laten gaan tijdens bezichtigingen of om te laten onderhandelen met de verkopende partij over de vraagprijs van de woning. Je kunt er ook voor kiezen om JAAM in te schakelen voor het complete aankooptraject van een woning van a tot z. JAAM is erkend VBO Makelaar, erkend bij VastgoedCert en NWWI en ook erkend NRVT Register-Taxateur. Wij zijn dé regiospecialist voor aankoopbegeleiding, waardoor je geld bespaard op de aankoop van een woning.

Meer weten over aankoop woning Vught?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een aankoop woning Vught? Wij vertellen je daar graag meer over in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Door in contact te komen met de specialisten van JAAM heb je vaak een streepje voor op andere kopers.

Gratis aankoopscan

JAAM wil jou graag helpen. Heb jij een woning op het oog, maar twijfel je of het wel haalbaar is? Vraag het ons! Je krijgt binnen 24 uur gratis advies met betrekking tot jouw kansen. Als extra ontvang je gratis aankooptips, specifiek voor de woning die jij op het oog hebt.

Vul de aankoopscan in

Naam*
Adres van te koop staande woning*

aankoopmakelaar-den-bosch1
aankoopmakelaar-den-bosch30

Zoek je een goede aankoopmakelaar in Vught?

Bel of stuur een bericht naar 06 34 44 99 58, [email protected] of vul onderstaand formulier in.