Skip to content

Jouw aankoopmakelaar in Breda

DE MAKELAAR DIE ZICH UITSLUITEND RICHT OP HET KOPEN VAN JOUW NIEUWE HUIS.

Zoek je een aankoopmakelaar in Breda? Heb je belangstelling voor een aankoopmakelaar Breda, omdat je al een paar keer achter het net hebt gevist bij de aankoop van een woning? Bij JAAM, aankoopmakelaar Breda, ben je op het goede adres! JAAM staat voor Jouw AAnkoopMakelaar. Wij hebben als regio specialist inmiddels ruim 20 jaar ervaring op de Bossche woningmarkt en kennen daarom ook in het nabijgelegen Breda alle ins en outs. Wij zetten onze ervaring en kennis graag in om voor jou een woning aan te kopen als aankoopmakelaar Breda. Dan doen we door bijvoorbeeld een gratis aankoopscan aan te bieden! Laat een verkopende makelaar je niet langer voor zijn, maar laat ons je helpen met de aankoop van je beoogde woning. Een woning kopen doe je niet iedere dag en laten we eerlijk zijn: een amateur wint het nooit van een professional. Daarom staan wij als aankoopmakelaar Breda als professional aan jouw zijde. We begeleiden niet alleen je aankoop van a tot z, maar je bespaart ook nog eens geld wanneer je ons inschakelt. JAAM is erkend VBO Makelaar en totaal onafhankelijk, omdat we wel makelaar zijn maar geen woningen verkopen. Jouw belang is het enige dat telt.

Bespaar geld met een goede aankoopmakelaar Breda!

Ben je geïnteresseerd in een woning in Breda? En ga je voor die woning liever op pad met een aankoopmakelaar Breda dan alleen? JAAM geeft jou groot gelijk! JAAM is je partner als aankoopmakelaar Breda wanneer het aankomt op de aankoop van een woning. JAAM, Jouw AAnkoopMakelaar, biedt veel voordelen als aankoopmakelaar Breda, zodat je weloverwogen een besluit neemt. JAAM verleent uitsluitend diensten voor de kopende partij, jij dus. Al sinds 2016 werken we als aankoopmakelaar Breda, maar we nemen natuurlijk wel de ervaring en kennis mee die we opdeden als verkopend makelaar in de jaren ervoor. Met JAAM als aankoopmakelaar Breda ga je goed voorbereid op pad. We adviseren, begeleiden en behoeden je voor valkuilen, of nog erger, een miskoop. Je koopt zoveel JAAM als je nodig hebt! Lees gauw verder om te zien wat we hiermee bedoelen.

Aankoopmakelaar Breda handelt voor jou

JAAM heeft een duidelijke missie: we helpen zoveel mogelijk kopers bij het zoeken, vinden en aankopen van een (nieuwe) woning, tegen de best mogelijke voorwaarden en condities. We richten ons volledig op het aankopen van woningen en, belangrijk, we handelen in jouw belang. Een woning verkopen is veel gemakkelijker dan aankopen, daar is ervaring en (lokale) kennis voor nodig. We zetten beiden graag in voor jou. Je kunt ons op verschillende manieren inzetten, zoals:

  • aankoopbezichtiging,

  • aankooponderhandeling,

  • aankoopafhandeling.

Hoeveel JAAM koop je? Je kunt al beginnen door op onze website een gratis aankoopscan te doen. Je ziet meteen de werkelijke waarde van jouw favoriete woning en we geven je ook meteen aankooptips en inzicht in je kansen. Wil je met ons verder? JAAM gaat met jou mee naar bezichtigingen, waarbij we de woning zorgvuldig en uitgebreid bekijken. Wil je dat JAAM de aankooponderhandeling voor je doet? Wij bereiken voor jou zeker te weten het beste bod. Dat is voor jou meteen een grote kostenpost minder, waarmee je de toch al scherpe tarieven van JAAM helemaal mee afdekt. Tenslotte kunnen we ook de aankoopafhandeling voor je verzorgen. Denk hierbij aan het opmaken van de koopovereenkomst, de juridische controle, de keuze van de hypotheekadviseur, de eindinspectie van de woning en de notariële overdracht bij notaris.

Aankoopmakelaar Breda erkend VBO Makelaar

JAAM is een erkend VBO Makelaar (Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed). Omdat wij geen woningen verkopen zijn we helemaal onafhankelijk. We bieden je vaste tarieven en standaard pakketten, waarover je op onze site meer informatie vindt. Inmiddels beschikken wij over meer dan 20 jaar ervaring op de Bossche woningmarkt en de regio, inclusief Breda. Bij JAAM heb je altijd een vast contactpersoon die jou begeleidt en adviseert. We zijn zeer goed bereikbaar, ook buiten de kantooruren om en zelfs in het weekend. Wil je de aankoop van een woning goed aanpakken, zet ons dan in als jouw aankoopmakelaar Breda.

Gratis aankoopscan

Heb je een woning op het oog, maar twijfel je of het wel haalbaar is? Vraag het ons! Je krijgt snel inzicht in de werkelijke waarde. Hierdoor weet je wat jouw kansen zijn. Tevens ontvang je aankooptips zodat je goed voorbereid te werk kunt gaan.

Gratis?

Ja, gratis. We hopen dat je zo enthousiast bent over onze aanpak, dat je erover praat met vrienden en familie. Jij hebt misschien al heel veel ervaring met het kopen van een woning, maar jouw vrienden en familie niet. Als ze JAAM weten te vinden, dan kunnen wij ze helpen.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Naam(Vereist)
Adres van te koop staande woning(Vereist)

Aankoopmakelaar Den Bosch
Jouw aankoopmakelaar in Breda
Aankoopmakelaar Den Bosch
Jouw aankoopmakelaar in Breda

Jouw aankoopmakelaar in Breda

Bel of stuur een WhatsApp bericht naar 06 34 44 99 58 of per mail [email protected].

Gratis aankoopscan

JAAM wil jou graag helpen. Heb jij een woning op het oog, maar twijfel je of het wel haalbaar is? Vraag het ons! Je krijgt gratis advies met betrekking tot jouw kansen. Als extra ontvang je aankooptips, specifiek voor de woning die jij op het oog hebt.