Skip to content

Jouw aankoopmakelaar in Breda

DE MAKELAAR DIE ZICH UITSLUITEND RICHT OP HET KOPEN VAN JOUW NIEUWE HUIS.

JAAM: jouw aankoopmakelaar in Breda

Zoek je een aankoopmakelaar in Breda? Heb je belangstelling voor een aankoopmakelaar Breda, omdat je al een paar keer achter het net hebt gevist bij de aankoop van een woning? Bij JAAM, aankoopmakelaar Breda, ben je op het goede adres! JAAM staat voor Jouw AAnkoopMakelaar. Wij hebben als regio specialist inmiddels ruim 20 jaar ervaring op de Bossche woningmarkt en kennen daarom ook in het nabijgelegen Breda alle ins en outs. Wij zetten onze ervaring en kennis graag in om voor jou een woning aan te kopen als aankoopmakelaar Breda. Dan doen we door bijvoorbeeld een gratis aankoopscan aan te bieden! Laat een verkopende makelaar je niet langer voor zijn, maar laat ons je helpen met de aankoop van je beoogde woning. Een woning kopen doe je niet iedere dag en laten we eerlijk zijn: een amateur wint het nooit van een professional. Daarom staan wij als aankoopmakelaar Breda als professional aan jouw zijde. We begeleiden niet alleen je aankoop van a tot z, maar je bespaart ook nog eens geld wanneer je ons inschakelt. JAAM is erkend VBO Makelaar en totaal onafhankelijk, omdat we wel makelaar zijn maar geen woningen verkopen. Jouw belang is het enige dat telt.

Aankoopmakelaar Breda met een missie

Vanaf het begin van onze start heeft JAAM heeft een duidelijke missie gehad: zoveel mogelijk kopers helpen bij het zoeken, vinden en aankopen van een nieuwe of bestaande woning, tegen de best mogelijke voorwaarden en condities. Onze werkwijze als aankoopmakelaar Breda is simpel, omdat jij kiest wat je van ons verwacht. Jij bepaalt dus hoeveel aankoopmakelaar je nodig hebt. We zijn open en helder over onze kosten, maar we verzekeren je dat het altijd meer oplevert om ons als aankoopmakelaar Breda in de arm te nemen dan dat het je kost. Dat betreft de aankoopprijs, maar vooral omdat in de dagelijkse praktijk blijkt dat mensen zonder aankoopmakelaar steeds weer misgrijpen op de woningmarkt. Met JAAM aankoopmakelaar Breda ben je andere kopers kort en goed gezegd, een heel eind voor.

Beste aankoopmakelaar Noord-Brabant

JAAM startte in 2016 als aankoopmakelaar in Breda vanuit onze visie op woningaankoop. Binnen een jaar was JAAM al de beste makelaar in Noord-Brabant. Laurens Crielaard en Gaby van Mil werkten meer dan 10 jaar als verkopend makelaar en telkens weer verbaasden zij zich erover hoe gemakkelijk kopers een woning kochten en daarna teleurgesteld waren, met allerlei rampzalige gevolgen. Zij stellen dat het in ons land gewoon is dat een verkoper zich laat bijstaan door een makelaar, maar uit eigen ervaring weten zij dat het juist de koper is die hulp nodig heeft. Die hulp vind je bij aankoopmakelaar Breda JAAM. JAAM heeft lokale kennis en is uitsluitend actief als aankoopmakelaar. Dat is uniek, maar het is ook een bewuste keuze geweest. JAAM is als aankoopmakelaar Breda een positieve uitzondering op de gevestigde regel. Het werkt op zich allemaal vrij simpel, laat ons het je uitleggen. Je hebt een woning in het vizier maar je bent er niet zeker van of die woning voor jou haalbaar is. JAAM kan jou daar snel informatie over geven en inzicht toevoegen, zoals bijvoorbeeld over de werkelijke waarde van de beoogde woning. We schetsen reële kansen voor jou en zijn hierin helder. Je ontvangt van ons ook waardevolle aankooptips, waardoor je goed voorbereid aan het werk kunt. Wil je dat JAAM je advies op maat geeft? Dat kan, en JAAM neemt in dat geval contact op met de verkopende partij voor een gezamenlijke aankoopbezichtiging. We inspecteren de woning dan grondig, nemen de tijd en na afloop bespreken we alles met je. We kunnen dit, als je dat wil, combineren met een NWWI taxatierapport. Is je interesse voor de woning alleen maar toegenomen en wil je overgaan tot aankoop, dan bespreekt JAAM met jou de aankoopstrategie en starten we daarna de aankooponderhandeling. Is de aankoop eenmaal succesvol afgerond, dan begeleiden we het traject voor de opmaak van de koopovereenkomst, voeren we juridische controle uit en helpen we je bij het kiezen van een hypotheekadviseur en een notaris. Ook zijn we aanwezig bij de eindinspectie van de woning en bij de notariële overdracht. 

Geld besparen met aankoopmakelaar Breda

Het is natuurlijk raar dat je geld bespaart, terwijl je een professionele aankoopmakelaar Breda in de arm neemt om jouw zaken te behartigen. Toch is het zo. Natuurlijk rekenen wij een prijs voor ons werk. We nemen echter wel al je zorgen weg, dat is zeker wat waard, en bovendien besparen we bij de aankoop, aangezien wij als ervaren aankoopmakelaar Breda het spel buitengewoon goed doorhebben en kunnen spelen. We halen voor jou het maximale eruit en hierdoor verdien jij je kosten dubbel en dwars terug. JAAM behoedt jou voor valkuilen, of nog erger, een miskoop. Voorkomen is beter dan genezen.

Aankoopmakelaar Breda JAAM

Bij JAAM werken we met vaste tarieven en standaard pakketten, geen verrassingen dus. Inmiddels hebben wij al meer dan 2000 woningaankopen succesvol begeleid. Je hebt bij JAAM altijd een vast contactpersoon en hij of zij is volledig op de hoogte van jouw aankooptraject. Heb je ons nodig buiten kantooruren of in het weekend? Ook dan zijn we bereikbaar en helpen we je graag. Heb je nog wat meer informatie nodig? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op! We staan je altijd te woord en geven je graag advies. 

Gratis aankoopscan

Heb je een woning op het oog, maar twijfel je of het wel haalbaar is? Vraag het ons! Je krijgt snel inzicht in de werkelijke waarde. Hierdoor weet je wat jouw kansen zijn. Tevens ontvang je aankooptips zodat je goed voorbereid te werk kunt gaan.

Gratis?

Ja, gratis. We hopen dat je zo enthousiast bent over onze aanpak, dat je erover praat met vrienden en familie. Jij hebt misschien al heel veel ervaring met het kopen van een woning, maar jouw vrienden en familie niet. Als ze JAAM weten te vinden, dan kunnen wij ze helpen.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Naam(Vereist)
Adres van te koop staande woning(Vereist)

Aankoopmakelaar Den Bosch
Jouw aankoopmakelaar in Breda
Aankoopmakelaar Den Bosch
Jouw aankoopmakelaar in Breda

Jouw aankoopmakelaar in Breda

Bel of stuur een WhatsApp bericht naar 06 34 44 99 58 of per mail [email protected].

Gratis aankoopscan

JAAM wil jou graag helpen. Heb jij een woning op het oog, maar twijfel je of het wel haalbaar is? Vraag het ons! Je krijgt gratis advies met betrekking tot jouw kansen. Als extra ontvang je aankooptips, specifiek voor de woning die jij op het oog hebt.