JAAM, jouw aankoopmakelaar Den Bosch (’s-Hertogenbosch)

De makelaar die zich uitsluitend richt op het zoeken, vinden en aankopen van jouw nieuwe huis.
  • Ruim 20 jaar ervaring in de Bossche woningmarkt
  • Onafhankelijk; wij verkopen als makelaar geen woningen
  • Meer dan 2000 woning aankopen begeleid
  • Ook buiten kantooruren en in het weekend bereikbaar
  • Klanten beoordelen de ervaringen met JAAM gemiddeld met een 9,2! (bron: WIDBM)

 

In Den Bosch is het haast niet meer mogelijk om zonder aankoopmakelaar een woning te vinden. Laat staan te kopen.
Steeds meer kopers maken daarom gebruik van de diensten van aankoopmakelaar Den Bosch.

aankoopmakelaar-den-bosch4

Wij zijn JAAM, jouw aankoopmakelaar Den Bosch!

U zoekt een betrouwbare aankoopmakelaar Den Bosch? Bent u u op zoek naar een nieuwe woning in Den Bosch of in de omgeving van Den Bosch? Het kopen van een woning is niet zomaar een aankoop. Het is daarom belangrijk om de juiste keuze te maken en om goed voorbereid te werk te gaan. Bij JAAM helpen we u graag bij het vinden van een nieuwe woning. Als aankoopmakelaar Den Bosch weten we precies waar we op moeten letten. Wilt u ook graag hulp bij de aankoop van een nieuwe woning? Schakel dan JAAM in. We vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen als aankoopmakelaar Den Bosch!

Waarom een aankoopmakelaar Den Bosch?

Een nieuwe woning kopen is niet iets wat u dagelijks doet. U loopt dan ook het risico dat u dingen over het hoofd ziet en dat u, in het ergste geval, een miskoop doet. Bij JAAM willen we u hier graag voor behoeden. We hebben bij JAAM jarenlange ervaring in de Bossche woningmarkt als aankoopmakelaar Den Bosch. We zetten onze kennis en ervaring graag in om u te helpen bij het zoeken, vinden en aankopen van een nieuwe woning tegen de beste voorwaarden en condities. Lukt het u steeds niet om een woning in Den Bosch te kopen? Als u JAAM inschakelt heeft u een streepje voor op andere kopers. Jaam is onafhankelijk: wij verkopen als makelaar geen woningen. We hebben al meer dan 200 woning aankopen begeleid!

De voordelen van een aankoopmakelaar Den Bosch

Als u ons als aankoopmakelaar Den Bosch inschakelt verdient u het altijd terug. We bieden u altijd vaste tarieven en standaard pakketten waar u uit kunt kiezen. U kunt zelf bepalen voor welke onderdelen van het aankooptraject u ons wilt inschakelen. U kunt er ook voor kiezen om ons in te schakelen voor het complete aankooptraject van uw nieuwe woning. We bieden u aankoopbegeleiding van A tot Z. We gaan bijvoorbeeld met u mee tijdens bezichtigingen en onderhandelen met de verkopende partij over de vraagprijs. We bieden u een gratis aankoopscan. Heeft u een woning gezien en wilt u graag weten wat haalbaar is? We geven u inzicht in de werkelijke waarde van een woning, waardoor u weet wat uw kansen zijn. U ontvangt van ons ook aankooptips waarmee u verder kunt. Zo kunt u goed voorbereid te werk gaan!

Schakel JAAM in en profiteer van de vele voordelen die een aankoopmakelaar Den Bosch u oplevert. JAAM is erkend bij VastgoedCert en NWWI. U kunt ons ook buiten kantooruren bereiken. We horen graag van u waar we u mee van dienst kunnen zijn! 

De kosten van een aankoopmakelaar

Steeds meer verkopend makelaars bieden ook aankoopbegeleiding aan. Zij kunnen niet het volledige woningaanbod bieden, omdat ze niet worden getipt door concurrerende verkoopmakelaars. Ook moeten zij rekening houden met de belangen van hun verkopers. Hoe zou jij het vinden als de makelaar die jouw woning in verkoop heeft, ook voor de koper werkt? Precies.

Aankoopmakelaar Den Bosch is 100% aankoopmakelaar. Jij kiest zoveel aankoopmakelaar als je nodig hebt. Een goede aankoopmakelaar levert altijd meer op dan die kost. Dat bewijzen wij met onze unieke GRATIS aankoopscan. Het invullen ervan kost jou slechts 30 seconden en je krijgt daarmee snel inzicht in de werkelijke waarde van het huis dat je op het oog hebt. Omdat we veel actuele marktkennis hebben van Den Bosch, krijg je tevens aankooptips specifiek voor het huis of appartement wat je hebt gezien.

Daarnaast kun je kiezen voor een aankoopbezichtiging, aankooponderhandeling en/of aankoopafhandeling. Of voor volledige aankoopbegeleiding voor één vast tarief. We gaan dan voor je op zoek, mee naar de bezichtiging(en), voeren de onderhandeling(en), controleren de koopovereenkomst, communiceren met de notaris en begeleiden de eindinspectie en de oplevering van de woning. We zijn jouw aanspreekpunt gedurende het aankoopproces.

JAAM vaste prijs €2345 incl. BTW.

Gratis aankoopscan

JAAM wil jou graag helpen. Heb jij een woning op het oog, maar twijfel je of het wel haalbaar is? Vraag het ons! Je krijgt binnen 24 uur gratis advies met betrekking tot jouw kansen. Als extra ontvang je gratis aankooptips, specifiek voor de woning die jij op het oog hebt.

Gratis?

Ja, gratis. We hopen dat je zo enthousiast bent over onze aanpak, dat je erover praat met vrienden en familie. Jij hebt misschien al heel veel ervaring met het kopen van een woning, maar jouw vrienden en familie niet. Als ze JAAM weten te vinden, dan kunnen wij ze helpen. 

Vul de aankoopscan in

    Volg deze link voor toegang tot het Privacybeleid
aankoopmakelaar-den-bosch1
aankoopmakelaar-den-bosch30

Zoek je een goede aankoopmakelaar in Den Bosch?

Bel of stuur een bericht naar 06 51 119 307, info@jaam.nl of vul onderstaand formulier in.