Skip to content

Jouw aankoopmakelaar in Den Bosch (’s-Hertogenbosch)

De makelaar die zich uitsluitend richt op het zoeken, vinden en aankopen van jouw nieuwe huis.In Den Bosch is het haast niet meer mogelijk om zonder aankoopmakelaar een woning te vinden. Laat staan te kopen.
Steeds meer kopers maken daarom gebruik van de diensten van aankoopmakelaar Den Bosch.

 

Wij zijn JAAM, jouw aankoopmakelaar Den Bosch!

U zoekt de beste aankoopmakelaar Den Bosch? Bent u u op zoek naar een woning in Den Bosch? Het kopen van een woning is op dit moment nog niet zo eenvoudig. Het is daarom belangrijk de juiste keuze te maken en goed voorbereid te werk te gaan. Bij JAAM helpen we u graag bij het vinden van een nieuwe woning. Als aankoopmakelaar Den Bosch weten we precies hoe we te werk moeten gaan. Wilt u ook graag hulp bij de aankoop van een woning? Schakel dan JAAM in. We vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen als aankoopmakelaar Den Bosch!

Waarom een aankoopmakelaar Den Bosch?

Een nieuwe woning kopen is niet iets wat u dagelijks doet. U loopt dan ook het risico dat u dingen over het hoofd ziet en dat u, in het ergste geval, een miskoop doet. Bij JAAM willen we u hier graag voor behoeden. We hebben bij JAAM jarenlange ervaring in de Bossche woningmarkt als aankoopmakelaar Den Bosch. We zetten onze kennis en ervaring graag in om u te helpen bij het zoeken, vinden en aankopen van een nieuwe woning tegen de beste voorwaarden en condities. Lukt het u steeds niet om een woning in Den Bosch te kopen? Als u JAAM inschakelt heeft u een streepje voor op andere kopers. JAAM is 100% aankoopmakelaar: wij verkopen geen woningen. Hierdoor hoeven we nooit aan de belangen van de verkopende partij te denken. Daarvoor is een verkopend makelaar.

De voordelen van een aankoopmakelaar Den Bosch

Als u aankoopmakelaar Den Bosch inschakelt verdient u de kosten altijd terug. We bieden u vaste tarieven en pakketten waaruit u kunt kiezen. U kunt zelf bepalen voor welke onderdelen van het aankooptraject u ons wilt inschakelen. U kunt er ook voor kiezen om ons in te schakelen voor het complete aankooptraject. We bieden aankoopbegeleiding van A tot Z. We gaan met u mee tijdens bezichtigingen en onderhandelen met de verkopende partij over de aankoopprijs en voorwaarden. Heeft u al een woning gezien en wilt u graag weten of de vraagprijs wel reëel is? Maak dan gebruik van de gratis aankoopscan! We geven u inzicht in de werkelijke waarde van een woning, waardoor u weet wat uw kansen zijn. U ontvangt van ons ook aankooptips waarmee u verder kunt. Zo kunt u goed voorbereid te werk gaan!

Schakel JAAM in en profiteer van het voordeel wat aankoopmakelaar Den Bosch u oplevert. JAAM is NRVT Register – Taxateur, VBO Makelaar en erkend bij VastgoedCert en het NWWI. U kunt ons ook buiten kantooruren bereiken. We horen graag waarmee we u van dienst kunnen zijn!

De kosten van een aankoopmakelaar

Steeds meer verkopend makelaars bieden ook aankoopbegeleiding aan. Zij kunnen niet het volledige woningaanbod bieden, omdat ze niet worden getipt door concurrerende verkoopmakelaars. Ook moeten zij rekening houden met de belangen van hun verkopers. Hoe zou u het vinden als de makelaar die uw woning in verkoop heeft, ook voor de koper werkt? Precies.

Aankoopmakelaar Den Bosch is 100% aankoopmakelaar. U kiest zoveel aankoopmakelaar als u nodig heeft. Een goede aankoopmakelaar levert altijd meer op dan die kost. Dat bewijzen wij met onze unieke GRATIS aankoopscan. Het invullen ervan kost u slechts 30 seconden en u krijgt hiermee snel inzicht in de werkelijke waarde van het huis dat u op het oog heeft. Omdat we veel actuele kennis hebben van de Bossche woningmarkt, krijgt u tevens gratis aankooptips specifiek voor het huis of appartement wat u heeft gezien.

Daarnaast kunt u kiezen voor een aankoopbezichtiging, aankooponderhandeling en/of aankoopafhandeling. Of voor volledige aankoopbegeleiding voor één vast tarief. We gaan dan voor u op zoek, mee naar de bezichtiging(en), voeren de onderhandeling(en), controleren de koopovereenkomst, communiceren met de notaris en begeleiden de eindinspectie en de oplevering van de woning. We zijn uw aanspreekpunt gedurende het gehele aankoopproces.

Aankoopbegeleiding van A tot Z? Kies dan voor JAAM vaste prijs: €2456 incl. BTW.

Gratis aankoopscan

Heb je een woning op het oog, maar twijfel je of het wel haalbaar is? Vraag het ons! Je krijgt snel inzicht in de werkelijke waarde. Hierdoor weet je wat jouw kansen zijn. Tevens ontvang je aankooptips zodat je goed voorbereid te werk kunt gaan.

Gratis?

Ja, gratis. We hopen dat je zo enthousiast bent over onze aanpak, dat je erover praat met vrienden en familie. Jij hebt misschien al heel veel ervaring met het kopen van een woning, maar jouw vrienden en familie niet. Als ze JAAM weten te vinden, dan kunnen wij ze helpen.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Naam(Vereist)
Adres van te koop staande woning(Vereist)

Aankoopmakelaar Den Bosch
Jouw aankoopmakelaar in Den Bosch (’s-Hertogenbosch)
Aankoopmakelaar Den Bosch
Jouw aankoopmakelaar in Den Bosch (’s-Hertogenbosch)

Jouw aankoopmakelaar in Den Bosch (’s-Hertogenbosch)

Bel of stuur een WhatsApp bericht naar 06 34 44 99 58 of per mail [email protected].

Gratis aankoopscan

JAAM wil jou graag helpen. Heb jij een woning op het oog, maar twijfel je of het wel haalbaar is? Vraag het ons! Je krijgt gratis advies met betrekking tot jouw kansen. Als extra ontvang je aankooptips, specifiek voor de woning die jij op het oog hebt.