JAAM, jouw aankoopmakelaar Drunen

DE MAKELAAR DIE ZICH UITSLUITEND RICHT OP HET KOPEN VAN JOUW NIEUWE HUIS.

  • Ruim 20 jaar ervaring in Drunen
  • Onafhankelijk; wij verkopen geen woningen
  • Meer dan 2000 woning aankopen begeleid
  • Ook buiten kantooruren en in het weekend bereikbaar
  • De beste makelaar in Noord-Brabant op basis van de hoogste gemiddelde klantbeoordeling (bron: WIDBM)
Laurens Crielaard & Gaby van Mil

Jouw aankoopmakelaar Drunen

Bent je op zoek naar een nieuwe woning en wil je daarbij hulp van een aankoopmakelaar Drunen? Dan moet je bij JAAM zijn. JAAM is jouw aankoopmakelaar en helpt jou bij de aankoop van je nieuwe woning.

JAAM is dé aankoopmakelaar Drunen. Wij zijn gevestigd in Drunen, maar ook werkzaam in de regio. Wij helpen jou bij de aankoop van een (nieuwe) woning. Wij zijn 100% aankoopmakelaar en verkopen geen woningen. Hierdoor hoeven we nooit aan de belangen van de verkoper te denken. Daarvoor is een verkopend makelaar. Wij doen er alles aan om voor jou een zo’n groot mogelijke besparing te realiseren. Wanneer je voor ons kiest dan heb je altijd één contactpersoon. De aankoopmakelaar zal je tijdens het gehele traject begeleiden. Je kunt 7 dagen per week bij jouw aankoopmakelaar terecht. Wij zijn op werkdagen van 9:00 tot 21:00 uur bereikbaar en in het weekend van 10:00 tot 17:00 uur.

Huis kopen Drunen

Bij JAAM heb je verschillende mogelijkheden. Wij kunnen je van het begin tot het eind begeleiden in het aankooptraject, maar ook bij gedeelten. Je kunt bijvoorbeeld starten met de gratis aankoopscan. Je krijgt dan snel inzicht in de werkelijke waarde van het huis dat je op het oog hebt. Daarnaast geven wij je tips voor de aankoop van het huis. De aankoopscan is geheel gratis! Daarnaast kunnen wij je ook bijstaan tijdens de bezichtiging. Wij bespreken dan samen met jou de mogelijkheden en geven je advies over de te volgen aankoopstrategie. Tevens kunnen wij de aankooponderhandeling voor je doen. Wij stellen dan de aankoopstrategie vast, checken de meldings- en onderzoeksplicht en onderhandelen met de verkopende partij. Hier kunnen wij het meeste voordeel voor jou behalen. Tot slot kunnen we ook de aankoop afhandelen. Wij doen dan de juridische controle van de koopovereenkomst, geven je advies bij de hypotheek- en notariskeuze en zijn aanwezig bij de eindinspectie van de aangekochte woning.

Gratis aankoopscan

Heb je vragen over onze werkwijze of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder. Je kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kun je gebruik maken van het contactformulier op deze website. Wij proberen jouw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. 

JAAM wil jou graag helpen. Heb jij een woning op het oog, maar twijfel je of het wel haalbaar is? Vraag het ons! Je krijgt binnen 24 uur gratis advies met betrekking tot jouw kansen. Als extra ontvang je gratis aankooptips, specifiek voor de woning die jij op het oog hebt.

Gratis?

Ja, gratis. We hopen dat je zo enthousiast bent over onze aanpak, dat je erover praat met vrienden en familie. Jij hebt misschien al heel veel ervaring met het kopen van een woning, maar jouw vrienden en familie niet. Als ze JAAM weten te vinden, dan kunnen wij ze helpen. 

Vul de aankoopscan in

Naam*
Adres van te koop staande woning*

Aankoopmakelaar Waalwijk
Aankoopmakelaar Waalwijk

Jij zoekt de beste aankoopmakelaar in Drunen?

Bel of stuur een bericht naar 06 34 44 99 58, [email protected] of vul onderstaand formulier in.