Skip to content

Jouw aankoopmakelaar in Eindhoven

DE MAKELAAR DIE ZICH UITSLUITEND RICHT OP HET KOPEN VAN JOUW NIEUWE HUIS.

JAAM Jouw aankoopmakelaar in Eindhoven

Zoek je een aankoopmakelaar Eindhoven? Ben je geïnteresseerd in een aankoopmakelaar Eindhoven, omdat je een huis wil kopen in deze mooie Brabantse stad? JAAM is jouw partner! JAAM is de afkorting voor Jouw AAnkoopMakelaar en wij hebben inmiddels meer dan 20 jaar ervaring op de Bossche woningmarkt. Ook als aankoopmakelaar in Eindhoven en regio specialist zijn wij goed bekend en zetten wij onze ervaring graag in. JAAM helpt jou met een compleet aankooptraject van je nieuwe woning, onder andere door een gratis aankoopscan aan te bieden! Laat je niet manipuleren door de verkopende makelaar, maar kom beslagen ten ijs met jouw aankoopmakelaar Eindhoven en betaal niet teveel.  Zie het als voetbal: je kunt het als amateur niet opnemen tegen een prof, laat JAAM dus het prof-gedeelte voor je behartigen! Je ontvangt aankoopbegeleiding van a tot z en je bespaart geld met de aankoop van je nieuwe woning. JAAM is erkend VBO Makelaar en is bovendien absoluut onafhankelijk, omdat we als makelaar geen woningen verkopen. We staan dus altijd aan jouw kant. 

Aankoopmakelaar voor Eindhoven

In 2016 is JAAM gestart als aankoopmakelaar Eindhoven vanuit onze visie op woningaankoop en binnen een jaar waren we al de beste makelaar in Noord-Brabant. Laurens Crielaard en Gaby van Mil werkten meer dan 10 jaar als verkopend makelaar en dagelijks verbaasden zij zich erover hoe gemakkelijk kopers een woning kochten, met alle gevolgen van dien. Zij stellen dat het in Nederland weliswaar gebruikelijk is dat een verkoper zich laat bijstaan door een makelaar, maar uit eigen ervaring weten zij dat het juist de koper is die hulp nodig heeft. Die hulp vind je bij JAAM. JAAM heeft lokale kennis en is, uniek in makelaarsland, uitsluitend actief als aankoopmakelaar. Dat is een bewuste keuze geweest, hoewel het verkopen van een woning gemakkelijker is dan het aankopen van een woning. JAAM is als aankoopmakelaar Eindhoven een goede uitzondering op de gevestigde regel. 

Aankoopmakelaar met missie

JAAM heeft een duidelijke missie: zoveel mogelijk kopers helpen bij het zoeken, vinden en aankopen van een nieuwe of bestaande woning, tegen de best mogelijke voorwaarden en condities. Dat geldt nu, maar ook in de toekomst. Hoe werkt dat? Jij kiest precies wat je van ons verwacht, dus hoeveel aankoopmakelaar je nodig hebt. We zijn open over onze kosten, maar wees ervan overtuigd dat het altijd meer oplevert om een aankoopmakelaar Eindhoven in de arm te nemen dan dat het je kost. Niet alleen wat betreft de aankoopprijs, maar vooral omdat je in de praktijk nogal eens achter het net vist. Wéér een woning aan je neus voorbij gegaan! Met JAAM aankoopmakelaar Eindhoven ben je andere kopers simpelweg een stap voor. 

Hoe werkt aankoopmakelaar Eindhoven?

Stel, je hebt een woning op het oog maar je weet niet of de prijs voor jou wel haalbaar is, dan kan JAAM jou heel snel informatie en inzicht geven, onder andere over de werkelijke waarde van de woning. We schatten je kansen reëel in en we zijn hierin duidelijk. Ook ontvang je van ons waardevolle aankooptips. Zo kun je uitstekend voorbereid aan de slag gaan. Wil je graag advies op maat over de beoogde woning? JAAM neemt in dat geval contact op met de verkopende partij voor een gezamenlijke aankoopbezichtiging. We nemen ruim de tijd om de woning grondig te inspecteren en na afloop bespreken wij de voors en tegens met jou. Indien je dat wenst kunnen we dit combineren met een NWWI taxatierapport. Ben je nog altijd geïnteresseerd in de woning en wil je die kopen, dan bespreken we de aankoopstrategie en start JAAM de aankooponderhandeling. Wanneer de aankoop succesvol is afgerond, begeleidt JAAM ook het traject voor opmaak van de koopovereenkomst, voeren we de juridische controle uit en helpen we je bij de keuze voor een hypotheekadviseur en notaris. Bovendien zijn wij als aankoopmakelaar Eindhoven ook aanwezig bij de eindinspectie van de woning en de notariële overdracht.

Geld besparen met aankoopmakelaar Eindhoven

Het klinkt gek, want natuurlijk rekenen wij een prijs voor onze diensten als aankoopmakelaar Eindhoven. Toch zul je merken dat je geld gaat besparen bij de aankoop van een woning met hulp van JAAM. Bij het aankopen bespaar je op kosten en dat niet alleen, ook de zorgen nemen we van je weg. Als ervaren aankoopmakelaar Eindhoven kennen wij het aankoop- en verkoopspel, we kunnen het uitstekend spelen en halen voor jou het onderste uit de kan. Hierdoor verdien jij onze kosten dubbel en dwars terug. JAAM behoedt jou voor valkuilen, of nog erger, een miskoop. Voorkomen is beter dan genezen.

Aankoopmakelaar Eindhoven JAAM

Bij aankoopmakelaar Eindhoven JAAM werken we altijd met vaste tarieven en standaard pakketten. Inmiddels hebben wij al meer dan 2000 woning aankopen succesvol begeleid. Je hebt bij JAAM altijd een vast contactpersoon, die volledig op de hoogte is van jouw dossier. Heb je ons nodig buiten kantooruren of in het weekend? Ook dan zijn we bereikbaar en helpen we je graag. We kunnen ons voorstellen dat je nog wat nadere vragen hebt of dat je op zoek bent naar specifieke informatie. Een huis aankopen doe je tenslotte niet iedere dag. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op! We staan je graag te woord en geven je graag advies. 

Gratis aankoopscan

Heb je een woning op het oog, maar twijfel je of het wel haalbaar is? Vraag het ons! Je krijgt snel inzicht in de werkelijke waarde. Hierdoor weet je wat jouw kansen zijn. Tevens ontvang je aankooptips zodat je goed voorbereid te werk kunt gaan.

Gratis?

Ja, gratis. We hopen dat je zo enthousiast bent over onze aanpak, dat je erover praat met vrienden en familie. Jij hebt misschien al heel veel ervaring met het kopen van een woning, maar jouw vrienden en familie niet. Als ze JAAM weten te vinden, dan kunnen wij ze helpen.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Naam(Vereist)
Adres van te koop staande woning(Vereist)

Aankoopmakelaar Den Bosch
Jouw aankoopmakelaar in Eindhoven
Aankoopmakelaar Den Bosch
Jouw aankoopmakelaar in Eindhoven

Jouw aankoopmakelaar in Eindhoven

Bel of stuur een WhatsApp bericht naar 06 34 44 99 58 of per mail [email protected].

Gratis aankoopscan

JAAM wil jou graag helpen. Heb jij een woning op het oog, maar twijfel je of het wel haalbaar is? Vraag het ons! Je krijgt gratis advies met betrekking tot jouw kansen. Als extra ontvang je aankooptips, specifiek voor de woning die jij op het oog hebt.