Skip to content

Jouw aankoopmakelaar in Eindhoven

DE MAKELAAR DIE ZICH UITSLUITEND RICHT OP HET KOPEN VAN JOUW NIEUWE HUIS.

Zoek je een aankoopmakelaar Eindhoven? Ben je geïnteresseerd in een aankoopmakelaar Eindhoven, omdat je een huis wil kopen in deze mooie Brabantse stad? JAAM is jouw partner! JAAM is de afkorting voor Jouw AAnkoopMakelaar en wij hebben inmiddels meer dan 20 jaar ervaring op de Bossche woningmarkt. Ook als aankoopmakelaar in Eindhoven en regio specialist zijn wij goed bekend en zetten wij onze ervaring graag in. JAAM helpt jou met een compleet aankooptraject van je nieuwe woning, onder andere door een gratis aankoopscan aan te bieden! Laat je niet manipuleren door de verkopende makelaar, maar kom beslagen ten ijs met jouw aankoopmakelaar Eindhoven en betaal niet teveel.  Zie het als voetbal: je kunt het als amateur niet opnemen tegen een prof, laat JAAM dus het prof-gedeelte voor je behartigen! Je ontvangt aankoopbegeleiding van a tot z en je bespaart geld met de aankoop van je nieuwe woning. JAAM is erkend VBO Makelaar en is bovendien absoluut onafhankelijk, omdat we als makelaar geen woningen verkopen. We staan dus altijd aan jouw kant. 

Bespaar geld met een goede aankoopmakelaar Eindhoven

Ben je op zoek naar een woning in of rondom Eindhoven? Het is heel slim om dan een aankoopmakelaar Eindhoven in te schakelen. JAAM, Jouw AAnkoopMakelaar, is de beste aankoopmakelaar Eindhoven die je je maar kunt wensen. JAAM heeft namelijk een unieke visie, waarmee we al sinds 2016 werken. We richten ons volledig op het aankopen van woningen en handelen in het belang van de koper. We willen zoveel mogelijk kopers helpen bij het zoeken, vinden en aankopen van een (nieuwe) woning, tegen de best mogelijke voorwaarden en condities. Omdat we eerder werkzaam waren als verkopend makelaar, zetten we die ervaring en kennis in om de beste aankoopmakelaar Eindhoven te zijn. Dat is gelukt. we zijn zelfs de beste makelaar in Brabant! Bij JAAM gaan we uit van de gedachte: ‘In Nederland is het gebruikelijk dat een verkoper zich laat bijstaan door een makelaar. Uit ervaring weten wij dat het juist de koper is die hulp nodig heeft.’ JAAM biedt jou die hulp. Een woning koop je niet zomaar even, daar wil je goed over geadviseerd worden. We beschikken over de juiste kennis, ook lokaal, om jou volledig te begeleiden en je te behoeden voor een miskoop. Met JAAM kom je beslagen ten ijs.

Zoveel aankoopmakelaar Eindhoven als nodig is

Met JAAM heb je een aankoopmakelaar Eindhoven in de arm genomen, die veel verschillende mogelijkheden biedt. Wij zeggen altijd: “Je koopt zoveel JAAM als je nodig hebt.” We bieden:

  • aankoopbezichtiging,

  • aankooponderhandeling,

  • aankoopafhandeling.

Wil je dat we als aankoopmakelaar Eindhoven met je meegaan naar de bezichtiging van een huis dat jou trekt? We nemen voor jou contact op met de verkoper. Samen met jou bekijken we de woning uitgebreid en inspecteren alles zorgvuldig. Gaat er onderhandeld worden over een aan te kopen woning? Wij weten hoe we het spel moeten spelen en halen voor jou het onderste uit de kan. Hiermee haal jij onze kosten, die overigens zeer redelijk zijn, absoluut eruit. Is de aankoop geslaagd, dan begeleiden wij je ook in het laatste traject, namelijk bij het opmaken van de koopovereenkomst, de juridische controle, de keuze van de hypotheekadviseur, de eindinspectie van de woning en de notariële overdracht bij notaris.

Gratis aankoopscan bij aankoopmakelaar Eindhoven

Ben je benieuwd naar bijvoorbeeld de werkelijke waarde van een woning die te koop staat? Doe dan de gratis aankoopscan. We vertellen je ook meteen wat jouw kansen zijn en geven je aankooptips. We bieden je daarnaast vaste tarieven en standaard pakketten. JAAM is een erkend VBO Makelaar met ruim 20 jaar ervaring op de Bossche woningmarkt en de regio. Omdat wij als makelaar geen woningen verkopen zijn we geheel onafhankelijk! We hebben inmiddels al meer dan 2000 woning aankopen begeleid. Je hebt bij JAAM altijd een vast contactpersoon, die ook buiten kantooruren en in het weekend bereikbaar is. Bespaar geld en mogelijke problemen bij de aankoop van een woning en schakel jouw aankoopmakelaar Eindhoven in!

Gratis aankoopscan

Heb je een woning op het oog, maar twijfel je of het wel haalbaar is? Vraag het ons! Je krijgt snel inzicht in de werkelijke waarde. Hierdoor weet je wat jouw kansen zijn. Tevens ontvang je aankooptips zodat je goed voorbereid te werk kunt gaan.

Gratis?

Ja, gratis. We hopen dat je zo enthousiast bent over onze aanpak, dat je erover praat met vrienden en familie. Jij hebt misschien al heel veel ervaring met het kopen van een woning, maar jouw vrienden en familie niet. Als ze JAAM weten te vinden, dan kunnen wij ze helpen.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Naam(Vereist)
Adres van te koop staande woning(Vereist)

Aankoopmakelaar Den Bosch
Jouw aankoopmakelaar in Eindhoven
Aankoopmakelaar Den Bosch
Jouw aankoopmakelaar in Eindhoven

Jouw aankoopmakelaar in Eindhoven

Bel of stuur een WhatsApp bericht naar 06 34 44 99 58 of per mail [email protected].

Gratis aankoopscan

JAAM wil jou graag helpen. Heb jij een woning op het oog, maar twijfel je of het wel haalbaar is? Vraag het ons! Je krijgt gratis advies met betrekking tot jouw kansen. Als extra ontvang je aankooptips, specifiek voor de woning die jij op het oog hebt.