JAAM, jouw aankoopmakelaar Oisterwijk

DE MAKELAAR DIE ZICH UITSLUITEND RICHT OP HET KOPEN VAN JOUW NIEUWE HUIS.

  • Ruim 20 jaar ervaring in regio Oisterwijk
  • Onafhankelijk; wij verkopen geen woningen
  • Meer dan 2000 woning aankopen begeleid
  • Ook buiten kantooruren en in het weekend bereikbaar
  • De beste makelaar in Noord-Brabant op basis van de hoogste gemiddelde klantbeoordeling (bron: WIDBM)
Laurens Crielaard & Gaby van Mil

Jouw aankoopmakelaar Oisterwijk

Op zoek naar de beste aankoopmakelaar Oisterwijk? Een woning vinden in de huidige woningmarkt valt niet mee, laat staan kopen. Bij elke stap moeten belangrijke keuzes worden gemaakt. Het zoeken, vinden en kopen van een woning is een tijdrovend proces. Wilt u met een goed gevoel een woning kopen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken? Een woning kopen zonder dat u bang hoeft te zijn voor het maken van verkeerde keuzes of een miskoop? JAAM, aangenaam! JAAM is een onafhankelijke aankoopmakelaar Oisterwijk met veel kennis en ervaring. Wij bieden aankoopbegeleiding van A tot Z.

De voordelen van een aankoopmakelaar Oisterwijk

Het inschakelen van JAAM als aankoopmakelaar Oisterwijk levert u veel voordelen op. Zo nemen wij u veel werk uit handen en onderhandelen wij met de verkopende partij over de aankoopprijs van de woning. U kunt zelf bepalen voor welke onderdelen van het aankoopproces u ons wilt inschakelen. En het mooie is; het inschakelen van JAAM als aankoopmakelaar Oisterwijk levert u altijd meer op dan dat het kost! U kunt met aankoopmakelaar Oisterwijk veel tijd en geld besparen op de aankoop van een woning. We bieden u vaste tarieven en deeldiensten, zodat u precies weet wat u wanneer mag verwachten tegen welke kosten. U kunt er ook voor kiezen om het complete aankooptraject aan ons over te laten, voor één vast bedrag (€2345,- incl. BTW).

JAAM als aankoopmakelaar Oisterwijk inschakelen

Wilt u ook graag onbezorgd een huis kopen? Dan staan wij als aankoopmakelaar Oisterwijk graag aan uw zijde! Wilt u geld besparen en de beste prijs betalen voor uw nieuwe woning? Kies dan voor JAAM, jouw aankoopmakelaar! We bieden u naast onze betaalde (deel)diensten ook een gratis aankoopscan. Twijfelt u over de vraagprijs van een woning die te koop staat en wilt u graag weten wat haalbaar is? Met een aankoopscan ontvangt u informatie over de werkelijke waarde van de woning én ontvangt u aankooptips, zodat u goed voorbereid het aankooptraject kunt starten. Wilt u hulp bij de verdere aankoop van de woning, dan helpen wij u graag!

JAAM is NRVT Register-Taxateur, VBO Makelaar en erkend bij VastgoedCert en het NWWI. In 2018 hebben we de Award ontvangen voor beste makelaar in Noord-Brabant, op basis van de hoogste gemiddelde klantbeoordeling. We hebben al meer dan 2000 woning aankopen mogen begeleiden. Wilt u meer weten over de diensten van JAAM? U kunt ons ook buiten kantooruren en in het weekend bereiken. Aankoopmakelaar Oisterwijk, ook voor u!

Gratis aankoopscan

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op deze website. Wij proberen vragen altijd zo snel mogelijk te beantwoorden. 

Heeft u al een woning op het oog, maar twijfelt u of de vraagprijs wel reëel is? Vraag het ons! U krijgt binnen 24 uur gratis advies met betrekking tot uw kansen. Als extra ontvangt u aankooptips, specifiek voor de woning die u op het oog heeft.

Gratis?

Ja, gratis. We hopen dat je zo enthousiast bent over onze aanpak, dat je erover praat met vrienden en familie. Jij hebt misschien al heel veel ervaring met het kopen van een woning, maar jouw vrienden en familie niet. Als ze JAAM weten te vinden, dan kunnen wij ze helpen. 

Vul de aankoopscan in

Naam*
Adres van te koop staande woning*

Aankoopmakelaar Waalwijk
Aankoopmakelaar Waalwijk

U zoekt de beste aankoopmakelaar in Oisterwijk?

Bel of stuur een bericht naar 06 34 44 99 58, [email protected] of vul onderstaand formulier in.