JAAM, jouw aankoopmakelaar Rosmalen

DE MAKELAAR DIE ZICH UITSLUITEND RICHT OP HET KOPEN VAN JOUW NIEUWE HUIS IN ROSMALEN.

  • Ruim 20 jaar ervaring in Rosmalen
  • Onafhankelijk; wij verkopen geen woningen
  • Meer dan 2000 woning aankopen begeleid
  • Ook buiten kantooruren en in het weekend bereikbaar
  • De beste makelaar in Noord-Brabant op basis van de hoogste gemiddelde klantbeoordeling (bron: WIDBM)

Je bent van plan te verhuizen in of naar Rosmalen. Heb je al gedacht aan aankoopmakelaar Rosmalen? Dan ben je als eerste op de hoogte van nieuwe woningen, ruim voordat ze op Funda komen en kun je veel geld en tijd besparen.

Laurens Crielaard & Gaby van Mil

Jouw aankoopmakelaar Rosmalen

Op zoek naar de beste aankoopmakelaar Rosmalen? Wil je een nieuwe woning kopen in Rosmalen? Dan kun je wel wat hulp gebruiken. Een woning kopen is vandaag de dag een complex proces, waar heel wat bij komt kijken. Hoe weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet? Hoe kun je er zeker van zijn dat je een goede prijs betaalt voor een woning? En hoe koop je een woning als er veel andere kopers zijn? Door JAAM in te schakelen als aankoopmakelaar Rosmalen heb je altijd een streepje voor op andere kopers. Hoe vaak heb jij al een huis gekocht? Wij al meer dan 2000 keer. Door JAAM in te schakelen kun je gebruik maken van onze kennis en ervaring. Kopen zonder zorgen noemen wij dat.

JAAM inschakelen als aankoopmakelaar Rosmalen

We horen graag wat we voor je kunnen betekenen als aankoopmakelaar Rosmalen. JAAM is NRVT Register-Taxateur, VBO Makelaar en erkend bij VastgoedCert en het NWWI. We bieden aankoopbegeleiding van A tot Z. We hebben al meer dan 2000 woning aankopen begeleid. Met de hoogste gemiddelde klantbeoordeling zijn we zelfs de beste makelaar in Noord-Brabant. Je kunt ons ook buiten kantooruren en in het weekend bereiken. We horen graag van hoe we je als aankoopmakelaar Rosmalen van dienst kunnen zijn!

De voordelen van een aankoopmakelaar Rosmalen

Als aankoopmakelaar Rosmalen hebben we veel kennis en ervaring. We zetten dit graag in om jou te helpen bij het zoeken, vinden en aankopen van een woning tegen de beste voorwaarden en condities. We staan je graag bij in het complete aankooptraject van een woning. Je kunt er ook voor kiezen om ons in te schakelen voor specifieke onderdelen van het aankooptraject. Zo bieden we een gratis aankoopscan, waarbij we informatie geven over de werkelijke waarde van een woning. Daarnaast kun je ons inschakelen om mee te gaan tijdens bezichtigingen of om te onderhandelen met de verkopende partij over de aankooprijs van een woning. We bieden altijd vaste tarieven en pakketten waarbij alles wat je binnen het pakket ontvangt overzichtelijk is weergegeven.

Als je JAAM inschakelt als aankoopmakelaar Rosmalen verdien je de kosten altijd terug. Wil je ook graag zonder zorgen je nieuwe woning kopen en er zeker van zijn dat je de beste prijs betaalt? Schakel dan JAAM in!

Gratis aankoopscan

Als aankoopmakelaar Rosmalen willen wij jou vooral graag helpen. Heb jij een woning op het oog, maar twijfel je of het wel haalbaar is? Vraag het ons! Je krijgt binnen 24 uur gratis advies met betrekking tot jouw kansen. Als extra ontvang je gratis aankooptips, specifiek voor de woning die jij op het oog hebt.

Gratis?

Ja, gratis. We hopen dat je zo enthousiast bent over onze aanpak, dat je erover praat met vrienden en familie. Jij hebt misschien al heel veel ervaring met het kopen van een woning, maar jouw vrienden en familie niet. Als ze JAAM weten te vinden, dan kunnen wij ze helpen. 

Vul de aankoopscan in

Aankoopmakelaar Waalwijk
Aankoopmakelaar Waalwijk

Jij zoekt de beste aankoopmakelaar in Rosmalen?

Bel of stuur een bericht naar 06 34 44 99 58, [email protected] of vul onderstaand formulier in.