Skip to content

Jouw aankoopmakelaar in Rosmalen

DE MAKELAAR DIE ZICH UITSLUITEND RICHT OP HET KOPEN VAN JOUW NIEUWE HUIS.

Aankoopmakelaar Rosmalen inschakelen

Kun je wel wat hulp gebruiken bij de aankoop van een nieuwe woning in Rosmalen of omgeving? Of zoek je nog steeds naar het huis van je dromen? JAAM is jouw aankoopmakelaar Rosmalen. Wij willen jou graag wil helpen bij het zoeken, vinden en aankopen van een (nieuwe) woning. JAAM staat voor Jouw AAnkoopMakelaar. Wij zijn de regiospecialist voor aankoopbegeleiding. De core business van makelaars is het verkopen van woningen. JAAM is er voor de koper! De aankoop van een woning is een grote stap. Het gaat om grote bedragen. Schakel daarom een deskundige in. JAAM is onafhankelijk en heeft enkel jouw belang op het oog. Wij zoeken uit of er adders onder het gras zitten en maken een inschatting van de werkelijke waarde. JAAM is een erkend VBO makelaar met ruim 20 jaar ervaring op de Bossche woningmarkt. Sinds 2016 verkopen wij als makelaar geen woningen meer. Wij richten ons enkel op de koper. We hebben meer dan 2000 woningaankopen begeleid. Je kunt bij ons zoveel mogelijk aankoopmakelaar Rosmalen kiezen als je nodig hebt. Het complete traject bestaat uit het inschatten van de werkelijke waarde, een bezichtiging, onderhandeling en afhandeling.

Gratis aankoopscan bij aankoopmakelaar Rosmalen

Wij bieden een gratis aankoopscan aan. Je hoort van ons wat de werkelijke waarde is en geven je gratis aankooptips. Je kunt de aankoopscan aanvragen via het formulier op deze website. Wij bieden dit gratis aan in de hoop dat jij erover praat met familie en vrienden. JAAM biedt standaardpakketten en vaste tarieven. Je weet precies wat de kosten zijn. Wil je graag dat wij meegaan voor bezichtiging van de woning? Je kunt rekenen op een grondige inspectie. Daarna hoor je wat onze bevindingen zijn en adviseren je over de aankoopstrategie. Bij de aankooponderhandelingen kun je het meeste voordeel behalen. Wij zijn messcherp en halen eruit wat erin zit. Je bespaart geld met de aankoop van jouw woning als je ons inschakelt.

Vast contactpersoon

Bij ons heb je altijd te maken met één vast contactpersoon. Je kunt je contactpersoon altijd bereiken. Ook buiten kantooruren en in het weekend! Bespaar jezelf stress en geld! Schakel JAAM in! Het beste resultaat krijg je als je kiest voor volledige aankoopbegeleiding van A tot Z. Kies voor de beste makelaar van Noord-Brabant op basis van de hoogst gemiddelde klantbeoordeling (bron: WIDBM)! Woon jij binnenkort in de woning die perfect bij je past en waar je een reële prijs voor hebt betaald? Neem vandaag nog contact met ons op!

Gratis aankoopscan

Heb je een woning op het oog, maar twijfel je of het wel haalbaar is? Vraag het ons! Je krijgt snel inzicht in de werkelijke waarde. Hierdoor weet je wat jouw kansen zijn. Tevens ontvang je aankooptips zodat je goed voorbereid te werk kunt gaan.

Gratis?

Ja, gratis. We hopen dat je zo enthousiast bent over onze aanpak, dat je erover praat met vrienden en familie. Jij hebt misschien al heel veel ervaring met het kopen van een woning, maar jouw vrienden en familie niet. Als ze JAAM weten te vinden, dan kunnen wij ze helpen.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Naam(Vereist)
Adres van te koop staande woning(Vereist)

Aankoopmakelaar Den Bosch
Jouw aankoopmakelaar in Rosmalen
Aankoopmakelaar Den Bosch
Jouw aankoopmakelaar in Rosmalen

Jouw aankoopmakelaar in Rosmalen

Bel of stuur een WhatsApp bericht naar 06 34 44 99 58 of per mail [email protected].

Gratis aankoopscan

JAAM wil jou graag helpen. Heb jij een woning op het oog, maar twijfel je of het wel haalbaar is? Vraag het ons! Je krijgt gratis advies met betrekking tot jouw kansen. Als extra ontvang je aankooptips, specifiek voor de woning die jij op het oog hebt.