JAAM, jouw aankoopmakelaar Tilburg

DE MAKELAAR DIE ZICH UITSLUITEND RICHT OP HET KOPEN VAN JOUW NIEUWE HUIS IN TILBURG.

  • Ruim 20 jaar ervaring in Tilburg en omgeving
  • Onafhankelijk; wij verkopen geen woningen
  • Meer dan 2000 woning aankopen begeleid
  • Ook buiten kantooruren en in het weekend bereikbaar
  • De beste makelaar in Noord-Brabant op basis van de hoogste gemiddelde klantbeoordeling (bron: WIDBM)
Laurens Crielaard & Gaby van Mil

Jouw aankoopmakelaar Tilburg

Ben je op zoek naar een aankoopmakelaar Tilburg? Ben je op zoek naar een aankoopmakelaar Tilburg die jou kan helpen bij de zoektocht naar je droomwoning? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij JAAM in Drunen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je goed van dienst zijn en wij gaan graag met jou op zoek naar een nieuwe woning. Wij verkopen geen woningen maar gaan samen met jou op zoek naar de woning die hebt beste bij jouw wensen past. Wij zorgen ervoor dat alle verborgen gebreken aan het licht komen en dat je nooit te veel betaalt voor een woning. Bij JAAM ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een aankoopmakelaar Tilburg. Wij zijn dé regiospecialist voor aankoopbegeleiding. Ben je hulp nodig bij de zoektocht naar een woning of vis je telkens weer achter het net? Wij plannen graag een afspraak met je in om jouw wensen te bespreken. Wij zien je aanvraag graag tegemoet.

Waarom een aankoopmakelaar Tilburg inschakelen?

Een aankoopmakelaar Tilburg levert je veel voordeel op. Je kiest zelf voor welke onderdelen van het aankooptraject je JAAM wilt inschakelen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om JAAM mee te laten gaan tijdens bezichtigingen of om JAAM te laten onderhandelen met de verkopende partij over de vraagprijs van de woning. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om JAAM in te schakelen voor het complete aankooptraject van een woning. JAAM behoedt je voor valkuilen of, in het ergste geval, een miskoop. Als je JAAM inschakelt als aankoopmakelaar Tilburg levert het je altijd meer op dan het kost. We bieden je altijd vaste tarieven en pakketten waaruit je kunt kiezen.

De voordelen van een aankoopmakelaar Tilburg

Door een aankoopmakelaar Tilburg in te schakelen kun je niet alleen veel geld besparen. He kunt ook makkelijker een woning in Tilburg vinden. Door JAAM in te schakelen heb je altijd een streepje voor op andere kopers. Hoe vaak heb je al een huis gekocht? JAAM al meer dan 2000 keer. Dankzij de hoogste gemiddelde klantbeoordeling zijn we verkozen tot beste makelaar in Noord-Brabant. Ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen bij de aankoop van een woning? We bieden je een gratis aankoopscan. Je ontvangt dan informatie over de werkelijke waarde van de woning, waardoor je direct weet wat jouw kansen zijn. Ook ontvang je van ons aankooptips, zodat je altijd goed voorbereid aan het verdere aankooptraject begint. Wil je zeker zijn van een aankoop met de beste voorwaarden en condities? Schakel dan JAAM in. We zetten onze kennis en ervaring graag in om je van dienst te kunnen zijn bij de aankoop van jouw nieuwe woning!

JAAM is NRVT Register-Taxateur, VBO Makelaar en erkend bij VastgoedCert en het NWWI. Bespaar ook geld met de aankoop van jouw woning en kies voor de aankoopmakelaar Tilburg: JAAM, aangenaam!

Weet waar je aan toe bent met een aankoopmakelaar Tilburg

Op zoek naar een betrouwbare aankoopmakelaar Tilburg? JAAM is erkend NRVT Register-Taxateur, erkend VBO Makelaar en erkend bij VastgoedCert en NWWI. Je bent bij ons in goede handen voor een succesvolle zoektocht naar jouw droomwoning. Wij hanteren altijd vaste tarieven en standaard pakketten zodat je precies weet waar je aan toe bent. Op deze manier kom je achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan met een aankoopmakelaar Tilburg. Wij helpen je bij het complete aankooptraject van de woning en bieden je een gratis aankoopscan aan. Omdat wij al meer dan 20 jaar ervaring hebben met de Bossche woningmarkt kennen wij de huizenmarkt in deze regio als onze broekzak. In de afgelopen jaren hebben wij meer dan 2000 woningaankopen begeleid en wij weten precies wat wij voor onze klanten kunnen betekenen. Bespaar geld met de aankoop van je woning en neem direct contact op met de experts van JAAM.

Gratis?

Ja, gratis. We hopen dat je zo enthousiast bent over onze aanpak, dat je erover praat met vrienden en familie. Jij hebt misschien al heel veel ervaring met het kopen van een woning, maar jouw vrienden en familie niet. Als ze JAAM weten te vinden, dan kunnen wij ze helpen. 

Vul de aankoopscan in

Aankoopmakelaar Waalwijk
Aankoopmakelaar Waalwijk

Jij zoekt de beste aankoopmakelaar in Tilburg?

Wil je meer weten over een aankoopmakelaar Tilburg ? Wil je geld besparen bij de aankoop van je woning? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers. Wij staan je graag te woord en bespreken graag met jou je woonwensen. Wij zijn ook buiten kantooruren en in het weekend bereikbaar voor al je vragen. Daarnaast werken wij altijd met één vast contactpersoon zodat de lijnen kort en duidelijk blijven. Klanten beoordelen de ervaringen met JAAM gemiddeld met een 9,2! (bron: WIDBM)

Bel of stuur een bericht naar 06 34 44 99 58, [email protected] of vul onderstaand formulier in.