JAAM, jouw aankoopmakelaar Tilburg

DE MAKELAAR DIE ZICH UITSLUITEND RICHT OP HET KOPEN VAN JOUW NIEUWE HUIS IN TILBURG.

  • Ruim 20 jaar ervaring in Tilburg en omgeving
  • Onafhankelijk; wij verkopen geen woningen
  • Meer dan 2000 woning aankopen begeleid
  • Ook buiten kantooruren en in het weekend bereikbaar
  • De beste makelaar in Noord-Brabant op basis van de hoogste gemiddelde klantbeoordeling (bron: WIDBM)
Laurens Crielaard & Gaby van Mil

Jouw aankoopmakelaar Tilburg

JAAM werkt op een unieke manier in makelaarsland; JAAM begeleid je als aankoopmakelaar Tilburg van A tot Z bij het complete aankooptraject van je woning in Tilburg en omgeving. Het is in ons land meestal de verkoper die de hulp van een makelaar inschakelt. Gaby van Mil en Laurens Crielaard zijn de makelaars achter JAAM en zij weten uit ervaring dat juist de koper gebaat is bij de diensten van een aankoopmakelaar. JAAM is dan de beste keuze om in te schakelen als aankoopmakelaar Tilburg, want JAAM is anders dan de rest. Laurens en Gaby hebben meer dan 20 jaar ervaring met de lokale woningmarkt en zij hebben geen woningen in de verkoop. Dat is wel de core business van het gros van de makelaars, maar JAAM heeft er bewust voor gekozen volledig als aankoopmakelaar actief te zijn.

Waarom een aankoopmakelaar Tilburg inschakelen?

Een aankoopmakelaar Tilburg levert je veel voordeel op. Je kiest zelf voor welke onderdelen van het aankooptraject je JAAM wilt inschakelen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om JAAM mee te laten gaan tijdens bezichtigingen of om JAAM te laten onderhandelen met de verkopende partij over de vraagprijs van de woning. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om JAAM in te schakelen voor het complete aankooptraject van een woning. JAAM behoedt je voor valkuilen of, in het ergste geval, een miskoop. Als je JAAM inschakelt als aankoopmakelaar Tilburg levert het je altijd meer op dan het kost. We bieden je altijd vaste tarieven en pakketten waaruit je kunt kiezen.

De voordelen van een aankoopmakelaar Tilburg

Op zoek naar een aankoopmakelaar Tilburg? JAAM is erkend VBO Makelaar, erkend bij VastgoedCert en NWWI en ook erkend NRVT Register-Taxateur. JAAM heeft al meer dan 2000 woningaankopen begeleid en wil zoveel mogelijk potentiële kopers helpen bij hun zoektocht, de beoordeling en de eventuele aankopen van hun woning en dat natuurlijk tegen de best mogelijke voorwaarden. Als je gebruik maakt van de dienstverlening van JAAM als aankoopmakelaar Tilburg, is dat een hele verstandige keuze om geld te besparen bij de grootste aankoop van je leven. Bij ons kun je inzicht krijgen in de werkelijke waarde van je favoriete woning in de regio door middel van een GRATIS aankoopscan. Zo ben je goed voorbereid, mocht je overgaan tot de daadwerkelijke aankoop. Daarnaast geven we je aankooptips. Wil je het huis in het echt bekijken, dan wil JAAM je daarbij graag begeleiden door gezamenlijk een aankoopbezichtiging te plannen. Een volgende stap zou het voeren van de aankooponderhandeling voor je zijn, in het geval je serieus van plan bent het huis te kopen. Daarmee ben je ervan verzekerd de beste prijs voor het huis van je keuze te betalen, want wij zijn geslepen in het onderhandelingsspel en halen de beste deal er voor je uit. Als de onderhandeling succesvol is afgerond, kunnen we je begeleiden om de aankoopafhandeling van je over te nemen.

Informatie over aankoopmakelaar Tilburg

Gaby en Laurens zijn er enorm trots op dat klanten de ervaringen met JAAM beoordelen met een gemiddelde van 9,2 (bron: WIDBM). Wil je weten hoe je geld kunt besparen als je ons als aankoopmakelaar Tilburg inschakelt, neem dan eens een kijkje op deze website. Hier lees je hoe wij te werk gaan en wat de kosten zijn. JAAM is telefonisch/via WhatsApp (06 34449958) bereikbaar of via mail ([email protected])l tijdens en ook buiten kantooruren en in het weekeinde.

Weet waar je aan toe bent met een aankoopmakelaar Tilburg

Op zoek naar een betrouwbare aankoopmakelaar Tilburg? JAAM is erkend NRVT Register-Taxateur, erkend VBO Makelaar en erkend bij VastgoedCert en NWWI. Je bent bij ons in goede handen voor een succesvolle zoektocht naar jouw droomwoning. Wij hanteren altijd vaste tarieven en standaard pakketten zodat je precies weet waar je aan toe bent. Op deze manier kom je achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan met een aankoopmakelaar Tilburg. Wij helpen je bij het complete aankooptraject van de woning en bieden je een gratis aankoopscan aan. Omdat wij al meer dan 20 jaar ervaring hebben met de Bossche woningmarkt kennen wij de huizenmarkt in deze regio als onze broekzak. In de afgelopen jaren hebben wij meer dan 2000 woningaankopen begeleid en wij weten precies wat wij voor onze klanten kunnen betekenen. Bespaar geld met de aankoop van je woning en neem direct contact op met de experts van JAAM.

Gratis?

Ja, gratis. We hopen dat je zo enthousiast bent over onze aanpak, dat je erover praat met vrienden en familie. Jij hebt misschien al heel veel ervaring met het kopen van een woning, maar jouw vrienden en familie niet. Als ze JAAM weten te vinden, dan kunnen wij ze helpen. 

Vul de aankoopscan in

Aankoopmakelaar Waalwijk
Aankoopmakelaar Waalwijk

Jij zoekt de beste aankoopmakelaar in Tilburg?

Wil je meer weten over een aankoopmakelaar Tilburg ? Wil je geld besparen bij de aankoop van je woning? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers. Wij staan je graag te woord en bespreken graag met jou je woonwensen. Wij zijn ook buiten kantooruren en in het weekend bereikbaar voor al je vragen. Daarnaast werken wij altijd met één vast contactpersoon zodat de lijnen kort en duidelijk blijven. Klanten beoordelen de ervaringen met JAAM gemiddeld met een 9,2! (bron: WIDBM)

Bel of stuur een bericht naar 06 34 44 99 58, [email protected] of vul onderstaand formulier in.