JAAM, jouw aankoopmakelaar Tilburg

DE MAKELAAR DIE ZICH UITSLUITEND RICHT OP HET ZOEKEN, VINDEN EN AANKOPEN VAN JOUW NIEUWE HUIS.
  • Ruim 20 jaar ervaring in regio Tilburg
  • Onafhankelijk; wij verkopen als makelaar geen woningen
  • Geen tegenstrijdse belangen
  • Meer dan 2000 woning aankopen begeleid
  • Ook buiten kantooruren en in het weekend bereikbaar
  • Klanten beoordelen de ervaringen met JAAM gemiddeld met een 9,2! (bron: WIDBM)
drunen8

Jouw aankoopmakelaar Tilburg

Bent u op zoek naar een aankoopmakelaar Tilburg? Wilt u een woning in Tilburg kopen? En wilt u er zeker van zijn dat u een goede aankoop doet? Bij JAAM helpen we u graag bij misschien wel de grootste aankoop van uw leven. Een huis kopen is een ingewikkeld proces, waar veel bij komt kijken. Als u JAAM inschakelt gaat u goed voorbereid te werk en vindt u makkelijker een woning in Tilburg. JAAM is een onafhankelijke aankoopmakelaar Tilburg. Als aankoopmakelaar verkopen wij namelijk geen woningen. Wij zijn dé regiospecialist in aankoopbegeleiding en hebben dus geen dubbele en tegenstrijdige belangen!

Waarom een aankoopmakelaar Tilburg inschakelen?

Een aankoopmakelaar Tilburg levert u veel voordelen op. U kunt bij JAAM zelf kiezen voor welke onderdelen van het aankooptraject u JAAM wilt inschakelen. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om JAAM mee te laten gaan tijdens bezichtigingen of om JAAM te laten onderhandelen met de verkopende partij over de vraagprijs van de woning. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om JAAM in te schakelen voor het complete aankooptraject van uw woning. JAAM behoedt je voor valkuilen of, in het ergste geval, een miskoop. Als u JAAM inschakelt als aankoopmakelaar Tilburg levert het u altijd meer op dan dat het u kost. We bieden u altijd vaste tarieven en standaard pakketten waar u uit kunt kiezen. 

De voordelen van een aankoopmakelaar Tilburg

Door een aankoopmakelaar Tilburg in te schakelen kunt u niet alleen veel geld besparen. U kunt ook makkelijker een woning in Tilburg vinden. Door JAAM in te schakelen heeft u altijd een streepje voor op andere kopers. JAAM heeft al meer dan 200 woning aankopen mogen begeleiden. Onze klanten beoordelen ons met een gemiddelde van 9,2. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen bij de aankoop van een nieuwe woning? We bieden u een gratis aankoopscan. U ontvangt dan informatie over de werkelijke waarde van een woning, waardoor u direct weet wat uw kansen zijn. Ook ontvangt u van ons gratis aankooptips, zodat u altijd goed voorbereid bent voor u aan het verdere aankooptraject begint. Wilt u zeker zijn van een aankoop van een nieuwe woning onder de beste voorwaarden en condities? Schakel dan JAAM in. We zetten onze kennis en ervaring graag in om u van dienst te kunnen zijn bij de aankoop van uw nieuwe woning!

JAAM is erkend NRVT Register-Taxateur, erkend VBO Makelaar en erkend bij VastgoedCert en NWWI. Bespaar ook geld met de aankoop van uw woning en kies voor de aankoopmakelaar Tilburg: JAAM! 

Gratis aankoopscan

Heb je vragen over onze werkwijze of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder. Je kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kun je gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij proberen jouw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. 

JAAM wil jou graag helpen. Heb jij een woning op het oog, maar twijfel je of het wel haalbaar is? Vraag het ons! Je krijgt binnen 24 uur gratis advies met betrekking tot jouw kansen. Als extra ontvang je gratis aankooptips, specifiek voor de woning die jij op het oog hebt.

Gratis?

Ja, gratis. We hopen dat je zo enthousiast bent over onze aanpak, dat je erover praat met vrienden en familie. Jij hebt misschien al heel veel ervaring met het kopen van een woning, maar jouw vrienden en familie niet. Als ze JAAM weten te vinden, dan kunnen wij ze helpen. 

Vul de aankoopscan in

    Volg deze link voor toegang tot het Privacybeleid
drunen6
drunen4

Jij zoekt een goede aankoopmakelaar in Tilburg?

Bel of stuur een bericht naar 06 51 119 307, info@jaam.nl of vul onderstaand formulier in.