JAAM, jouw aankoopmakelaar Tilburg

DE MAKELAAR DIE ZICH UITSLUITEND RICHT OP HET KOPEN VAN JOUW NIEUWE HUIS IN TILBURG.

  • Ruim 20 jaar ervaring in Tilburg en omgeving
  • Onafhankelijk; wij verkopen geen woningen
  • Meer dan 2000 woning aankopen begeleid
  • Ook buiten kantooruren en in het weekend bereikbaar
  • De beste makelaar in Noord-Brabant op basis van de hoogste gemiddelde klantbeoordeling (bron: WIDBM)
Laurens Crielaard & Gaby van Mil

Jouw aankoopmakelaar Tilburg

Bent u op zoek naar de beste aankoopmakelaar Tilburg? Wilt u een woning kopen in Tilburg? Wilt u er zeker van zijn dat u een goede aankoop doet? Bij JAAM helpen we u graag bij misschien wel de grootste aankoop in uw leven. Een huis kopen is niet eenvoudig in de huidige woningmarkt. Als u JAAM inschakelt gaat u gegarandeerd goed te werk en vindt u makkelijker een woning in Tilburg. JAAM is een onafhankelijk aankoopmakelaar Tilburg. Als 100% aankoopmakelaar verkopen wij geen woningen. Wij zijn dé specialist in aankoopbegeleiding en hebben dus geen dubbele en/of strijdige belangen!

Waarom een aankoopmakelaar Tilburg inschakelen?

Een aankoopmakelaar Tilburg levert u veel voordeel op. U kiest zelf voor welke onderdelen van het aankooptraject u JAAM wilt inschakelen. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om JAAM mee te laten gaan tijdens bezichtigingen of om JAAM te laten onderhandelen met de verkopende partij over de vraagprijs van de woning. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om JAAM in te schakelen voor het complete aankooptraject van een woning. JAAM behoedt u voor valkuilen of, in het ergste geval, een miskoop. Als u JAAM inschakelt als aankoopmakelaar Tilburg levert het u altijd meer op dan het kost. We bieden u altijd vaste tarieven en pakketten waaruit u kunt kiezen.

De voordelen van een aankoopmakelaar Tilburg

Door een aankoopmakelaar Tilburg in te schakelen kunt u niet alleen veel geld besparen. U kunt ook makkelijker een woning in Tilburg vinden. Door JAAM in te schakelen heeft u altijd een streepje voor op andere kopers. Hoe vaak heeft u al een huis gekocht? JAAM al meer dan 2000 keer. Dankzij de hoogste gemiddelde klantbeoordeling zijn we verkozen tot beste makelaar in Noord-Brabant. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen bij de aankoop van een woning? We bieden u een gratis aankoopscan. U ontvangt dan informatie over de werkelijke waarde van de woning, waardoor u direct weet wat uw kansen zijn. Ook ontvangt u van ons aankooptips, zodat u altijd goed voorbereid aan het verdere aankooptraject begint. Wilt u zeker zijn van een aankoop met de beste voorwaarden en condities? Schakel dan JAAM in. We zetten onze kennis en ervaring graag in om u van dienst te kunnen zijn bij de aankoop van uw nieuwe woning!

JAAM is NRVT Register-Taxateur, VBO Makelaar en erkend bij VastgoedCert en het NWWI. Bespaar ook geld met de aankoop van uw woning en kies voor de aankoopmakelaar Tilburg: JAAM, aangenaam!

Gratis aankoopscan

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op deze website. Wij proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. 

JAAM wil u graag helpen. Heeft u een woning op het oog, maar twijfelt u of het wel haalbaar is? Vraag het ons! U krijgt binnen 24 uur gratis advies met betrekking tot uw kansen. Als extra ontvangt u gratis aankooptips, specifiek voor de woning die u op het oog heeft.

Gratis?

Ja, gratis. We hopen dat je zo enthousiast bent over onze aanpak, dat je erover praat met vrienden en familie. Jij hebt misschien al heel veel ervaring met het kopen van een woning, maar jouw vrienden en familie niet. Als ze JAAM weten te vinden, dan kunnen wij ze helpen. 

Vul de aankoopscan in

Aankoopmakelaar Waalwijk
Aankoopmakelaar Waalwijk

U zoekt de beste aankoopmakelaar in Tilburg?

Bel of stuur een bericht naar 06 51 119 307, info@jaam.nl of vul onderstaand formulier in.