Skip to content

Jouw aankoopmakelaar in Tilburg

DE MAKELAAR DIE ZICH UITSLUITEND RICHT OP HET KOPEN VAN JOUW NIEUWE HUIS.

JOUW AANKOOPMAKELAAR TILBURG

JAAM werkt op een unieke manier in makelaarsland; JAAM begeleid je als aankoopmakelaar Tilburg van A tot Z bij het complete aankooptraject van je woning in Tilburg en omgeving. Het is in ons land meestal de verkoper die de hulp van een makelaar inschakelt. Gaby van Mil en Laurens Crielaard zijn de makelaars achter JAAM en zij weten uit ervaring dat juist de koper gebaat is bij de diensten van een aankoopmakelaar. JAAM is dan de beste keuze om in te schakelen als aankoopmakelaar Tilburg, want JAAM is anders dan de rest. Laurens en Gaby hebben meer dan 20 jaar ervaring met de lokale woningmarkt en zij hebben geen woningen in de verkoop. Dat is wel de core business van het gros van de makelaars, maar JAAM heeft er bewust voor gekozen volledig als aankoopmakelaar actief te zijn.

Waarom een aankoopmakelaar Tilburg inschakelen?

Een aankoopmakelaar Tilburg levert je veel voordeel op. Je kiest zelf voor welke onderdelen van het aankooptraject je JAAM wilt inschakelen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om JAAM mee te laten gaan tijdens bezichtigingen of om JAAM te laten onderhandelen met de verkopende partij over de vraagprijs van de woning. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om JAAM in te schakelen voor het complete aankooptraject van een woning. JAAM behoedt je voor valkuilen of, in het ergste geval, een miskoop. Als je JAAM inschakelt als aankoopmakelaar Tilburg levert het je altijd meer op dan het kost. We bieden je altijd vaste tarieven en pakketten waaruit je kunt kiezen.

De voordelen van een aankoopmakelaar Tilburg

Op zoek naar een aankoopmakelaar Tilburg? JAAM is erkend VBO Makelaar, erkend bij VastgoedCert en NWWI en ook erkend NRVT Register-Taxateur. JAAM heeft al meer dan 2000 woningaankopen begeleid en wil zoveel mogelijk potentiële kopers helpen bij hun zoektocht, de beoordeling en de eventuele aankopen van hun woning en dat natuurlijk tegen de best mogelijke voorwaarden. Als je gebruik maakt van de dienstverlening van JAAM als aankoopmakelaar Tilburg, is dat een hele verstandige keuze om geld te besparen bij de grootste aankoop van je leven. Bij ons kun je inzicht krijgen in de werkelijke waarde van je favoriete woning in de regio door middel van een GRATIS aankoopscan. Zo ben je goed voorbereid, mocht je overgaan tot de daadwerkelijke aankoop. Daarnaast geven we je aankooptips. Wil je het huis in het echt bekijken, dan wil JAAM je daarbij graag begeleiden door gezamenlijk een aankoopbezichtiging te plannen. Een volgende stap zou het voeren van de aankooponderhandeling voor je zijn, in het geval je serieus van plan bent het huis te kopen. Daarmee ben je ervan verzekerd de beste prijs voor het huis van je keuze te betalen, want wij zijn geslepen in het onderhandelingsspel en halen de beste deal er voor je uit. Als de onderhandeling succesvol is afgerond, kunnen we je begeleiden om de aankoopafhandeling van je over te nemen.

Informatie over aankoopmakelaar Tilburg

Gaby en Laurens zijn er enorm trots op dat klanten de ervaringen met JAAM beoordelen met een gemiddelde van 9,2 (bron: WIDBM). Wil je weten hoe je geld kunt besparen als je ons als aankoopmakelaar Tilburg inschakelt, neem dan eens een kijkje op deze website. Hier lees je hoe wij te werk gaan en wat de kosten zijn. JAAM is telefonisch/via WhatsApp (06 34449958) bereikbaar of via mail ([email protected])l tijdens en ook buiten kantooruren en in het weekeinde.

Gratis aankoopscan

Heb je een woning op het oog, maar twijfel je of het wel haalbaar is? Vraag het ons! Je krijgt snel inzicht in de werkelijke waarde. Hierdoor weet je wat jouw kansen zijn. Tevens ontvang je aankooptips zodat je goed voorbereid te werk kunt gaan.

Gratis?

Ja, gratis. We hopen dat je zo enthousiast bent over onze aanpak, dat je erover praat met vrienden en familie. Jij hebt misschien al heel veel ervaring met het kopen van een woning, maar jouw vrienden en familie niet. Als ze JAAM weten te vinden, dan kunnen wij ze helpen.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Naam(Vereist)
Adres van te koop staande woning(Vereist)

Aankoopmakelaar Den Bosch
Jouw aankoopmakelaar in Tilburg
Aankoopmakelaar Den Bosch
Jouw aankoopmakelaar in Tilburg

Jouw aankoopmakelaar in Tilburg

Bel of stuur een WhatsApp bericht naar 06 34 44 99 58 of per mail [email protected].

Gratis aankoopscan

JAAM wil jou graag helpen. Heb jij een woning op het oog, maar twijfel je of het wel haalbaar is? Vraag het ons! Je krijgt gratis advies met betrekking tot jouw kansen. Als extra ontvang je aankooptips, specifiek voor de woning die jij op het oog hebt.