JAAM, jouw aankoopmakelaar Vught

DE MAKELAAR DIE ZICH UITSLUITEND RICHT OP HET ZOEKEN, VINDEN EN AANKOPEN VAN JOUW NIEUWE HUIS IN VUGHT.

  • Ruim 20 jaar ervaring in Vught
  • Onafhankelijk; wij verkopen geen woningen
  • Meer dan 2000 woning aankopen begeleid
  • Ook buiten kantooruren en in het weekend bereikbaar
  • De beste makelaar in Noord-Brabant op basis van de hoogste gemiddelde klantbeoordeling (bron: WIDBM)

Jij wil een woning kopen in Vught of omgeving. Heb je er al aan gedacht om aankoopmakelaar Vught in te schakelen? Dan ben je altijd op de hoogte van het nieuwste woningaanbod, ruim voordat het eventueel op Funda komt en kun je veel tijd en geld besparen.

Laurens Crielaard & Gaby van Mil

Jouw aankoopmakelaar Vught

JAAM is de afkorting van jouw aankoopmakelaar. Laurens Crielaard en Gaby van Mil werkten bij elkaar meer dan 20 jaar als verkopend makelaar in deze regio. In de laatste jaren gingen zij zich er steeds meer over verbazen hoe gemakkelijk en zonder kennis en kunde, kopers een woning kochten. Een bezichtiging van een half uur en dan maar zo snel mogelijk een bod doen, omdat anders een andere koper het zou doen. Geen tweede bezichtiging, geen bouwkundige keuring, geen ontbindende voorwaarden… Dat moest anders!

Wij zijn aankoopmakelaar Vught gestart en houden ons uitsluitend bezig met aankoopbegeleiding bij woningen en appartementen. Wij verkopen geen woningen en hoeven dus ook niet aan de belangen van de verkoper te denken. Met ruim 2000 afgeronde woning aankopen weten wij het beste resultaat te behalen voor onze opdrachtgevers.

Huis kopen Vught

Bij aankoopmakelaar Vught kun je kiezen voor volledige aankoopbegeleiding, of deeldiensten. Je kunt starten met een gratis aankoopscan. In deze scan krijg je advies over de reële waarde van de woning die je op het oog hebt. Tevens geven wij aankooptips specifiek voor de betreffende woning. Je kunt heel eenvoudig via onze website een aankoopscan aanvragen. Vul het formulier in en wij gaan er direct mee aan de slag. Binnen 24 uur antwoord!

Vervolgens kun je kiezen voor de aankoopbezichtiging, aankooponderhandeling of aankoopafhandeling. Dit zijn allemaal onderdelen van het aankooptraject waarbij wij je kunnen helpen. Je kunt ook kiezen voor het volledige aankooptraject van A tot Z. Wij begeleiden je dan van begin tot eind. Dit doen wij tegen een vaste prijs. Wil je meer informatie over aankoopmakelaar Vught? Vul dan het formulier in op deze website.

Gratis aankoopscan

JAAM wil jou graag helpen. Heb jij een woning op het oog, maar twijfel je of het wel haalbaar is? Vraag het ons! Je krijgt binnen 24 uur gratis advies met betrekking tot jouw kansen. Als extra ontvang je gratis aankooptips, specifiek voor de woning die jij op het oog hebt.

Gratis?

Ja, gratis. We hopen dat je zo enthousiast bent over onze aanpak, dat je erover praat met vrienden en familie. Jij hebt misschien al heel veel ervaring met het kopen van een woning, maar jouw vrienden en familie niet. Als ze JAAM weten te vinden, dan kunnen wij ze helpen. 

Vul de aankoopscan in

Naam*
Adres van te koop staande woning*

Aankoopmakelaar Waalwijk
Aankoopmakelaar Waalwijk

Jij zoekt de beste aankoopmakelaar in Vught?

Bel of stuur een bericht naar 06 34 44 99 58, [email protected] of vul onderstaand formulier in.