Skip to content

Jouw aankoopmakelaar in Vught

DE MAKELAAR DIE ZICH UITSLUITEND RICHT OP HET KOPEN VAN JOUW NIEUWE HUIS.

Jij wil een woning kopen in Vught of omgeving. Heb je er al aan gedacht om aankoopmakelaar Vught in te schakelen? Dan ben je altijd op de hoogte van het nieuwste woningaanbod, ruim voordat het eventueel op Funda komt en kun je veel tijd en geld besparen.

JOUW AANKOOPMAKELAAR VUGHT

 JAAM is de afkorting van jouw aankoopmakelaar. Gaby van Mil werkte bij elkaar meer dan 20 jaar als verkopend makelaar in deze regio. In de laatste jaren gingen zij zich er steeds meer over verbazen hoe gemakkelijk en zonder kennis en kunde, kopers een woning kochten. Een bezichtiging van een half uur en dan maar zo snel mogelijk een bod doen, omdat anders een andere koper het zou doen. Geen tweede bezichtiging, geen bouwkundige keuring, geen ontbindende voorwaarden… Dat moest anders!

Wij zijn aankoopmakelaar Vught gestart en houden ons uitsluitend bezig met aankoopbegeleiding bij woningen en appartementen. Wij verkopen geen woningen en hoeven dus ook niet aan de belangen van de verkoper te denken. Met ruim 2000 afgeronde woning aankopen weten wij het beste resultaat te behalen voor onze opdrachtgevers.

Huis kopen Vught

Bij aankoopmakelaar Vught kun je kiezen voor volledige aankoopbegeleiding, of deeldiensten. Je kunt starten met een gratis aankoopscan. In deze scan krijg je advies over de reële waarde van de woning die je op het oog hebt. Tevens geven wij aankooptips specifiek voor de betreffende woning. Je kunt heel eenvoudig via onze website een aankoopscan aanvragen. Vul het formulier in en wij gaan er direct mee aan de slag. Binnen 24 uur antwoord!

Vervolgens kun je kiezen voor de aankoopbezichtiging, aankooponderhandeling of aankoopafhandeling. Dit zijn allemaal onderdelen van het aankooptraject waarbij wij je kunnen helpen. Je kunt ook kiezen voor het volledige aankooptraject van A tot Z. Wij begeleiden je dan van begin tot eind. Dit doen wij tegen een vaste prijs. Wil je meer informatie over aankoopmakelaar Vught? Vul dan het formulier in op deze website.

Gratis aankoopscan

Heb je een woning op het oog, maar twijfel je of het wel haalbaar is? Vraag het ons! Je krijgt snel inzicht in de werkelijke waarde. Hierdoor weet je wat jouw kansen zijn. Tevens ontvang je aankooptips zodat je goed voorbereid te werk kunt gaan.

Gratis?

Ja, gratis. We hopen dat je zo enthousiast bent over onze aanpak, dat je erover praat met vrienden en familie. Jij hebt misschien al heel veel ervaring met het kopen van een woning, maar jouw vrienden en familie niet. Als ze JAAM weten te vinden, dan kunnen wij ze helpen.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Naam(Vereist)
Adres van te koop staande woning(Vereist)

Aankoopmakelaar Den Bosch
Jouw aankoopmakelaar in Vught
Aankoopmakelaar Den Bosch
Jouw aankoopmakelaar in Vught

Jouw aankoopmakelaar in Vught

Bel of stuur een WhatsApp bericht naar 06 34 44 99 58 of per mail [email protected].

Gratis aankoopscan

JAAM wil jou graag helpen. Heb jij een woning op het oog, maar twijfel je of het wel haalbaar is? Vraag het ons! Je krijgt gratis advies met betrekking tot jouw kansen. Als extra ontvang je aankooptips, specifiek voor de woning die jij op het oog hebt.