Skip to content

Jouw aankoopmakelaar in Waalwijk

DE MAKELAAR DIE ZICH UITSLUITEND RICHT OP HET KOPEN VAN JOUW NIEUWE HUIS.

Jij bent op zoek naar een woning in Waalwijk of omgeving? De meest succesvolle aankoop doe je met aankoopmakelaar Waalwijk. Wij verkopen zelf geen woningen en kunnen daarom 100% onafhankelijk werken. De woningmarkt is groter dan alleen Funda, toch?

JOUW AANKOOPMAKELAAR WAALWIJK

Zoek je naar een woning in of rond Waalwijk en wil je daarvoor een aankoopmakelaar Waalwijk inschakelen? Jouw AAnkoop Makelaar JAAM staat jouw als aankoopmakelaar Waalwijk geheel ten dienste! JAAM heeft een zeer duidelijke missie, die klinkt als een klok: zoveel mogelijk kopers helpen bij het zoeken, vinden en aankopen van een (nieuwe) woning, tegen de best mogelijke voorwaarden en condities, nu, maar ook in de toekomst. Dat is nogal een mond vol. Lees gauw verder hoe wij als aankoopmakelaar Waalwijk voor jou aan het werk gaan en waarmaken wat we zeggen.

Zoveel aankoopmakelaar Waalwijk als je nodig hebt

Bij JAAM betaal je nooit te veel, maar sowieso levert het altijd meer op dan wat het kost. Standaard werken we met vaste tarieven en standaard pakketten. Niet alleen wat betreft de aankoopprijs, maar omdat je zelf misschien al meerdere keren achter het net hebt gevist. Met ons als aankoopmakelaar Waalwijk ben je de andere kopers een stap voor! Je krijgt van ons altijd een gratis aankoopscan. Vul je gegevens in en je ontvangt direct een inschatting van de werkelijke waarde. We vertellen je wat jouw kansen zijn. En of dat niet genoeg is, krijg je van ons als aankoopmakelaar Waalwijk ook nog eens gratis aankooptips. Met JAAM ga je goed voorbereid te werk en bespaar je geld met de aankoop van je woning.

Je kunt het bij de gratis aankoopscan laten, maar we kunnen je ook vergezellen bij de bezichtiging van de woning die je op het oog hebt. We bespreken daarna de mogelijkheden en we geven je advies over de slimste aankoopstrategie. We kunnen ook de volledige aankoop begeleiden en ontzorgen je hierbij dan van a tot z. We behoeden je voor valkuilen of voor een miskoop. We assisteren je met zaken als hoe te handelen als er meerdere kopers zijn, hoe je een goed bod uitbrengt, over ontbindende voorwaarden en we checken het bestemmingsplan en de bodemgesteldheid. Met JAAM heb je een onafhankelijke partner, omdat we geen woningen verkopen.

Aankoopmakelaar Waalwijk is hulp voor de koper

Als je bedenkt dat de verkopende partij meestal een makelaar in de arm neemt, dan is het toch logisch dat de koper ook een makelaar heeft? Voordat JAAM actief werd als uitsluitend aankoopmakelaar Waalwijk, waren wij ook werkzaam als verkopend makelaar. Die ervaring nemen wij mooi mee in het spel van een bezichtiging regelen, meegaan en onderhandelen. We leggen het beste bod op tafel, waar meteen jouw verdiensten zitten. Gaat de aankoop door? Dan verzorgen wij als aankoopmakelaar Waalwijk ook het traject voor opmaak van de koopovereenkomst, doen wij de juridische controle, helpen we je bij de keuze voor een hypotheekadviseur of begeleiden je terug naar je eigen adviseur. We zijn aanwezig bij de eindinspectie van de woning en de notariële overdracht bij de notaris.

JAAM is naast regiospecialist voor aankoopbegeleiding ook erkend VBO makelaar. Inmiddels hebben we al meer dan 2000 woning aankopen begeleid. JAAM is altijd bereikbaar, ook buiten kantooruren en in het weekend. Je krijgt bij ons altijd een vast contactpersoon die alles van jouw dossier weet.

Gratis aankoopscan

Heb je een woning op het oog, maar twijfel je of het wel haalbaar is? Vraag het ons! Je krijgt snel inzicht in de werkelijke waarde. Hierdoor weet je wat jouw kansen zijn. Tevens ontvang je aankooptips zodat je goed voorbereid te werk kunt gaan.

Gratis?

Ja, gratis. We hopen dat je zo enthousiast bent over onze aanpak, dat je erover praat met vrienden en familie. Jij hebt misschien al heel veel ervaring met het kopen van een woning, maar jouw vrienden en familie niet. Als ze JAAM weten te vinden, dan kunnen wij ze helpen.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Naam(Vereist)
Adres van te koop staande woning(Vereist)

Aankoopmakelaar Den Bosch
Jouw aankoopmakelaar in Waalwijk
Aankoopmakelaar Den Bosch
Jouw aankoopmakelaar in Waalwijk

Jouw aankoopmakelaar in Waalwijk

Bel of stuur een WhatsApp bericht naar 06 34 44 99 58 of per mail [email protected].

Gratis aankoopscan

JAAM wil jou graag helpen. Heb jij een woning op het oog, maar twijfel je of het wel haalbaar is? Vraag het ons! Je krijgt gratis advies met betrekking tot jouw kansen. Als extra ontvang je aankooptips, specifiek voor de woning die jij op het oog hebt.