JAAM, jouw aankoopmakelaar Waalwijk

DE MAKELAAR DIE ZICH UITSLUITEND RICHT OP HET ZOEKEN, VINDEN EN AANKOPEN VAN JOUW NIEUWE HUIS IN WAALWIJK.

  • Ruim 20 jaar ervaring in Waalwijk
  • Onafhankelijk; wij verkopen geen woningen
  • Meer dan 2000 woning aankopen begeleid
  • Ook buiten kantooruren en in het weekend bereikbaar
  • De beste makelaar in Noord-Brabant op basis van de hoogste gemiddelde klantbeoordeling (bron: WIDBM)

Jij bent op zoek naar een woning in Waalwijk of omgeving? De meest succesvolle aankoop doe je met aankoopmakelaar Waalwijk. Wij verkopen zelf geen woningen en kunnen daarom 100% onafhankelijk werken. De woningmarkt is groter dan alleen Funda, toch?

Laurens Crielaard & Gaby van Mil

Jouw aankoopmakelaar Waalwijk

JAAM bestaat uit aankoopmakelaars Laurens Crielaard en Gaby van Mil. Zij hebben bij elkaar ruim 20 jaar ervaring als verkopend makelaar in de regio Waalwijk. In de huidige woningmarkt is het haast niet meer mogelijk om zonder aankoopmakelaar een woning te kopen. Veel verkoopmakelaars bieden daarom ook aankoopbegeleiding aan. Uit ervaring weten wij dat dit niet werkt. Een makelaar mag altijd maar één partij dienen. Hoe zou jij het vinden als de makelaar die jouw woning verkoopt, ook voor de koper werkt? Precies. Daarom is JAAM 100% aankoopmakelaar.

Huis kopen Waalwijk

Aankoopmakelaar Waalwijk is gespecialiseerd aankoopmakelaar. Het maakt niet uit of je een woning in Besoijen, op Landgoed Driessen of in Baardwijk zoekt. Wij gaan ernaar op zoek! Verkopend makelaars zijn geen concurrent van ons en daarom worden wij als eerste geïnformeerd over nieuw woningaanbod. Niet door één, maar door alle makelaars! Immers, zij willen verkopen, wij hebben kopers. Maar ook worden wij vanuit ons netwerk getipt over mensen die voornemens zijn hun woning te gaan verkopen. Ook in Waalwijk kopen wij steeds vaker woningen aan die nooit op Funda hebben gestaan.

Gratis aankoopscan

Als aankoopmakelaar Waalwijk willen wij jou vooral graag helpen. Heb jij een woning op het oog, maar twijfel je of het wel haalbaar is? Vraag het ons! Je krijgt binnen 24 uur gratis advies met betrekking tot jouw kansen. Als extra ontvang je gratis aankooptips, specifiek voor de woning die jij op het oog hebt.

Gratis?

Ja, gratis. We hopen dat je zo enthousiast bent over onze aanpak, dat je erover praat met vrienden en familie. Jij hebt misschien al heel veel ervaring met het kopen van een woning, maar jouw vrienden en familie niet. Als ze JAAM weten te vinden, dan kunnen wij ze helpen. 

Vul de aankoopscan in

Naam*
Adres van te koop staande woning*

Aankoopmakelaar Waalwijk
Aankoopmakelaar Waalwijk

Jij zoekt de beste aankoopmakelaar in Waalwijk?

Bel of stuur een bericht naar 06 34 44 99 58, [email protected] of vul onderstaand formulier in.