Huis kopen Tilburg

Wil je een huis kopen Tilburg? Ben je op zoek naar een woning in Tilburg maar vis je telkens achter het net? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij JAAM in Drunen. Door onze jarenlange ervaring als aankoopmakelaar ben je bij ons aan het juiste adres. In de afgelopen jaren hebben wij meer dan 2000 woningaankopen begeleid en wij weten als geen ander hoe wij de onderste steen boven moeten halen. Wij plannen graag een afspraak met je in om je wensen te bespreken. Wij werken met één vast contactpersoon zodat wij de lijnen kort en duidelijke kunnen houden met onze klanten. Door de jaren heen hebben vele woningzoekenden ons weten te vinden en profijt gehad van onze kennis. Een huis kopen Tilburg doe je samen met de aankoopmakelaars van JAAM. 

  • Meer dan 20 jaar ervaring!
  • Onafhankelijk; wij verkopen als makelaar geen woningen!
  • Meer dan 2000 woning aankopen begeleid!
  • Ook buiten kantooruren en in het weekend bereikbaar!
  • Klanten beoordelen de ervaringen met JAAM gemiddeld met een 9,2! (bron: WIDBM)
_kim0466

Huis kopen Tilburg met de aankoopmakelaar JAAM

Vis je elke keer achter het net met het huis kopen Tilburg? JAAM is begrip in Drunen en ver daarbuiten. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij onze klanten goed van dienst zijn. Wij begrijpen als geen ander dat het erg lastig is om een geschikte woning te vinden voor de juiste prijs. Vandaag de dag rijzen de woningprijzen de pan uit en je wilt uiteraard niet te veel betalen voor een woning. Wij bieden onze klanten een gratis aankoopscan aan zodat je direct een goed beeld krijgt van een woning. Daarnaast werken wij met vaste tarieven en standaard pakketten. Wij helpen onze klanten bij het complete aankooptraject van een woning die past bij hun wensen. JAAM is gespecialiseerd in de juiste aankoopbegeleiding van A tot Z. Klanten beoordelen de ervaringen met JAAM gemiddeld met een 9,2! (bron: WIDBM). JAAM is geen makelaar. Wij zijn een onafhankelijke aankoopmakelaar die klaar staat voor zijn klanten. Wij zijn erkend NRVT Register-Taxateur, erkend VBO Makelaar en erkend bij VastgoedCert en NWWI. Bespaar geld met de aankoop van je woning en neem direct contact op met één van de medewerkers van JAAM. Wij zijn dé regiospecialist voor aankoopbegeleiding en helpen je met het huis kopen Tilburg.

Huis kopen in Tilburg

Wil je meer weten over het kopen van een woning in Tilburg? Ben je benieuwd of de waarde van de woning correct is en voldoet aan al je eisen en wensen? JAAM heeft al meer dan 20 jaar ervaring op de Bossche woningmarkt en weet als geen ander wat zij voor je kunnen betekenen. Heb je vragen of wil je meer weten over onze diensten? Je kan altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Ook buiten kantooruren en in het weekend zijn wij bereikbaar. 

Gratis aankoopscan

JAAM wil jou graag helpen. Heb jij een woning op het oog, maar twijfel je of het wel haalbaar is? Vraag het ons! Je krijgt binnen 24 uur gratis advies met betrekking tot jouw kansen. Als extra ontvang je gratis aankooptips, specifiek voor de woning die jij op het oog hebt.

Vul de aankoopscan in

kim0203-large
kim0105

Zoek je een goede aankoopmakelaar in Tilburg?

Bel of stuur een bericht naar 06 34 44 99 58, [email protected] of vul onderstaand formulier in.