Huis kopen Tilburg

Ben je op zoek naar een aankoopmakelaar die je kan ondersteunen met huis kopen Tilburg? Heb je een huis op het oog in Tilburg? Maar weet je eigenlijk niet waar je op moet letten bij een huis kopen? Alles aan het huis is mooi, maar weet je ook iets over de technische aspecten van de woning? Wij begrijpen het heel goed als je werkelijk geen idee hebt wat er allemaal bij komt kijken. Daar zijn wij van JAAM voor. Wij zijn een makelaarskantoor dat alle zaken van A tot Z voor je regelt. Wij zijn er voor het aankoopproces, maar ook bij het afhandelingsproces helpen wij je graag. Het is een grote investering waarbij het belangrijk is dat het goed geregeld wordt. Wij bieden je de professionele begeleiding in het aankoopproces waar jij naar op zoek bent. Wij zijn de enige aankoopmakelaar die zich volledig specialiseert in het aankopen van een woning en dat niet zelf woningen aanbiedt. Ben je benieuwd wat wij met huis kopen Tilburg voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • Meer dan 20 jaar ervaring!
  • Onafhankelijk; wij verkopen als makelaar geen woningen!
  • Meer dan 2000 woning aankopen begeleid!
  • Ook buiten kantooruren en in het weekend bereikbaar!
  • Klanten beoordelen de ervaringen met JAAM gemiddeld met een 9,2! (bron: WIDBM)
_kim0466

JAAM, ONAFHANKELIJKE MAKELAAR VOOR HUIS KOPEN TILBURG

Wil je een huis kopen Tilburg? Al jarenlang zitten wij in het vak en wij weten waarover wij praten rond het huis kopen Tilburg. Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij je advies op maat geven en helpen wij je bij het maken van lastige keuzes. Wij ontdekken misschien technische mankementen die je liever niet wilt horen. Achteraf ben je blij dat wij dat wel verteld hebben want het kan je enorme kosten besparen. Al meer dan 20 jaar hebben wij ervaring met de Tilburgse woningmarkt. Wij zijn erkend NRVT Register-Taxateur, VBO Makelaar, VastgoedCert en NWWI. Dit houdt in dat je ons voor alle projecten in kunt zetten. JAAM is dé regiospecialist op het gebied van aankoopbegeleiding. Zelf hebben wij geen woningaanbod maar onze focus ligt volledig op het aankoopproces van de woning.

GRATIS AANKOOPSCAN BIJ HUIS KOPEN TILBURG

Wij zijn niet alleen het adres voor het begeleiden bij het aankoopproces, maar wij kunnen je ook een gratis aankoopscan bieden om achter de staat van de woning te komen. Wij zoeken in verschillende dossiers wat er te vinden is over de woning. Dit is vaak meer dan je zou denken. Alle meldingen die gedaan zijn kunnen wij terugvinden. Wij weten precies waar wij documenten kunnen opvragen en helpen je hier graag mee. Door het onderzoek uit te voeren naar de staat van de woning weten wij of de verkoopprijs reëel is. Stel dat dit niet het geval is dan geven wij je advies op maat over een reëel bod.

Gratis aankoopscan

JAAM wil jou graag helpen. Heb jij een woning op het oog, maar twijfel je of het wel haalbaar is? Vraag het ons! Je krijgt binnen 24 uur gratis advies met betrekking tot jouw kansen. Als extra ontvang je gratis aankooptips, specifiek voor de woning die jij op het oog hebt.

Vul de aankoopscan in

kim0203-large
kim0105

Zoek je een goede aankoopmakelaar in Tilburg?

Bel of stuur een bericht naar 06 51 119 307, info@jaam.nl of vul onderstaand formulier in.