Huis kopen Tilburg

Wil je een huis kopen Tilburg en ben je op zoek naar een nieuwe woning? Heb je een leuke woning gezien in of rondom Tilburg en ben je benieuwd of er addertjes onder het gras zitten? Ben je op zoek naar een aankoopmakelaar waar je van op aan kan? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom in Drunen. In Drunen vindt je aankoopmakelaar JAAM. JAAM is een aankoopmakelaar die graag de handen ineen slaat om samen jouw gewenste droomwoning te kopen. Wij begrijpen dat het kopen van een woning niet een alledaagse situatie is. Zeker als het je eerste woning is kan dit een spannende periode zijn. Waar doe je goed aan en is de prijs wel reëel die wordt gevraagd? Samen met de experts van JAAM gaan wij op zoek naar alle addertjes onder het gras. Wij zijn erop getraind om alle mogelijkheden te onderzoeken en doen ons uiterste best om de onderste steen boven te krijgen. Een huis kopen Tilburg doe je natuurlijk samen met de experts van JAAM. Wij gaan graag voor je aan de slag en onder het genot van een kop koffie of een kop thee bespreken wij graag met jou je wensen. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het inplannen van een afspraak voor een huis kopen Tilburg? Je kunt ons zes dagen in de week bereiken en ook in de avonduren kun je bij ons terecht.

  • Meer dan 20 jaar ervaring!
  • Onafhankelijk; wij verkopen als makelaar geen woningen!
  • Meer dan 2000 woning aankopen begeleid!
  • Ook buiten kantooruren en in het weekend bereikbaar!
  • Klanten beoordelen de ervaringen met JAAM gemiddeld met een 9,2! (bron: WIDBM)
_kim0466

Huis kopen Tilburg met aankoopmakelaar JAAM

JAAM is de afkorting van Jouw AAnkoopMakelaar. Wij zijn dé aankoopmakelaar van Drunen en de omliggende dorpen en steden. Ook ‘s- Hertogenbosch en Tilburg vallen onder onze regio. In de afgelopen jaren hebben wij meer dan 2000 woningaankopen begeleid en weten wij precies wat wij voor onze klanten kunnen betekenen. Wij begrijpen dat het kopen van een woning niet 1, 2, 3 geregeld is. Heb je een woning op het oog? Dan kun je ons direct inschakelen. Je kunt ons inzetten om mee te gaan tijdens bezichtigingen en het onderhandelen met de verkopende partij. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met de lokale woningmarkt in en rondom Den Bosch. Ondanks dat wij een makelaar zijn hebben wij geen woningen in de verkoop. JAAM heeft er bewust voor gekozen volledig als aankoopmakelaar actief te zijn. Onze experts kunnen zich nu volledig focussen op het behoeden van valkuilen en in het ergste geval, voor een miskoop. De experts van JAAM begeleiden je als aankoopmakelaar van a tot z bij het complete aankooptraject van jouw gewenste woning in Tilburg en de nabije omgeving. Daarnaast kun je bij ons ook inzicht krijgen in de werkelijke waarde van je favoriete woning in de regio door middel van een GRATIS aankoopscan. Zo ben je goed voorbereid, mocht je overgaan tot de daadwerkelijke aankoop. Wij geven je ook aankooptips. JAAM heeft een duidelijke missie: zoveel mogelijk kopers helpen bij het zoeken, vinden en aankopen van een (nieuwe) woning, tegen de best mogelijke voorwaarden en condities, nu, maar ook in de toekomst. JAAM is een erkend VBO Makelaar, erkend bij VastgoedCert en NWWI en ook erkend NRVT Register-Taxateur.

Voordelen van het inzetten van de specialisten van JAAM

Bij JAAM werken wij met vaste tarieven en standaard pakketten. Dit schept duidelijkheid vanaf het begin dat we elkaar ontmoeten. Op deze manier kom je achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. Je hebt bij ons de keuze uit verschillende stappen die wij voor jou kunnen nemen. Aan de hand van je wensen gaan wij graag voor je aan de slag. Wij kunnen met jou samen op zoek gaan naar een woning. Zodra wij een woning hebben gevonden die aan al jouw wensen voldoet, gaan we op zoek naar de mogelijkheden voor het begeleiden van een compleet aankooptraject. Doordat wij jarenlange ervaring hebben opgebouwd zijn wij de regiospecialist voor aankoopbegeleiding voor woningen in en rondom de Bossche woningmarkt. Als je JAAM inschakelt als aankoopmakelaar levert het je altijd meer op dan het kost. Je bent bij ons in goede handen voor een succesvolle zoektocht naar jouw droomwoning. Door de jaren heen hebben wij meer dan 2000 woningaankopen begeleid en weten wij als geen ander wat wij voor jou kunnen betekenen. Door in contact te komen met de specialisten van JAAM heb je vaak een streepje voor op andere kopers. Bespaar geld met de aankoop van je woning en neem direct contact op met de experts van JAAM.

Meer weten over een huis kopen Tilburg met JAAM?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het inzetten van een aankoopmakelaar die met je mee denkt? Ben je benieuwd naar onze pakketten en de mogelijkheden voor het sluiten van een goede deal met de makelaar die jouw droomhuis verkoopt? Wij raden het je aan om contact met ons op te nemen. Wij staan je graag te woord en bespreken graag met jou je woonwensen tijdens een persoonlijk advies gesprek. Wij werken altijd met één vast contactpersoon zodat de lijnen kort, duidelijk en helder blijven. Vele klanten gingen je al voor en beoordelen de ervaringen met JAAM gemiddeld met een 9,2! (bron: WIDBM). Wij zien jouw aanvraag voor een kop koffie graag tegemoet.

Gratis aankoopscan

JAAM wil jou graag helpen. Heb jij een woning op het oog, maar twijfel je of het wel haalbaar is? Vraag het ons! Je krijgt binnen 24 uur gratis advies met betrekking tot jouw kansen. Als extra ontvang je gratis aankooptips, specifiek voor de woning die jij op het oog hebt.

Vul de aankoopscan in

kim0203-large
kim0105

Zoek je een goede aankoopmakelaar in Tilburg?

Bel of stuur een bericht naar 06 34 44 99 58, [email protected] of vul onderstaand formulier in.