Huis kopen Tilburg

Ben jij op zoek naar huis kopen Tilburg? Heb jij bij een makelaar een huis gevonden die helemaal naar jouw smaak is en waar jij interesse in hebt? Weet je eigenlijk verder niks over de technische staat van het huis en wil jij graag professionele begeleiding in het aankoopproces? Dit kan voor zowel het kopen als verkopen van een huis. Wil jij graag een bezichtiging voor huis kopen Tilburg, maar weet je eigenlijk niet zo goed waar je precies op moet letten tijdens de bezichtiging? Wij bieden jou onze expertise graag aan! Jij bent bij JAAM aan het juiste adres als jij op zoek bent naar een aankoopmakelaar. Wij zijn de enige aankoopmakelaar die zich volledig specialiseert op het aankopen van een woning en niet zelf woningen is ons aanbod heeft.

  • Meer dan 20 jaar ervaring!
  • Onafhankelijk; wij verkopen als makelaar geen woningen!
  • Meer dan 2000 woning aankopen begeleid!
  • Ook buiten kantooruren en in het weekend bereikbaar!
  • Klanten beoordelen de ervaringen met JAAM gemiddeld met een 9,2! (bron: WIDBM)
_kim0466

JAAM, onafhankelijke makelaar voor huis kopen Tilburg

Op zoek naar een huis kopen Tilburg? Wij bieden je onze jarenlange ervaring en expertise aan. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in de Tilburgse markt. Wij zijn erkend NRVT Register-Taxateur, VBO Makelaar, VastgoedCert en NWWI. JAAM is dé regiospecialist op het gebied van aankoopbegeleiding. Wij verkopen als makelaar geen woningen, maar verzorgen de complete begeleiding bij de aankoop. In de afgelopen jaren hebben wij al meer dan 2.000 personen begeleid bij het kopen van een woning. Wij zijn ook buiten kantooruren en in het weekend bereikbaar voor al je vragen. Onze klanten beoordelen de ervaringen met ons met gemiddeld een 9,2. Wij blijven werken aan onze services, zodat jij altijd tevreden terug kunt kijken op onze samenwerking. Wij zijn uw adres voor het huis kopen Tilburg.

Gratis aankoopscan bij huis kopen Tilburg

Naast dat wij professionele begeleiding geven bij het aankopen van jouw woning, voeren wij ook een gratis aankoopscan uit om achter de staat van de woning te komen. Door het onderzoek uit te voeren naar de staat van de woning, kunnen wij ook concluderen of het verkoopbedrag reëel is. Is dit niet het geval, dan kunnen wij in overleg met jou bepalen welk bod we neer kunnen leggen om je droomhuis te realiseren. Wij vertellen je graag de werkelijke waarde van de woning en wat jouw aankoopkansen zijn. Wij hebben specialisten in dienst, die jouw vragen graag willen beantwoorden en voorzien je graag van professioneel advies. Wij zorgen ervoor dat jij niet voor verrassingen achteraf komt te staan. Bij ons bespaar je niet alleen tijd, maar ook geld. Wij zorgen er namelijk voor dat jij niet teveel geld uitgeeft aan de voorbereiding en daadwerkelijke aankoop van je huis.  

Gratis aankoopscan

JAAM wil jou graag helpen. Heb jij een woning op het oog, maar twijfel je of het wel haalbaar is? Vraag het ons! Je krijgt binnen 24 uur gratis advies met betrekking tot jouw kansen. Als extra ontvang je gratis aankooptips, specifiek voor de woning die jij op het oog hebt.

Vul de aankoopscan in

kim0203-large
kim0105

Zoek je een goede aankoopmakelaar in Tilburg?

Bel of stuur een bericht naar 06 51 119 307, info@jaam.nl of vul onderstaand formulier in.