Skip to content

Huis kopen Waalwijk

Wil je een huis kopen in Waalwijk? Ben je op zoek naar een nieuwe woning, maar weet je niet goed waar je goed aan doet? Zoek dan niet verder. Bij JAAM ben je aan het juiste adres voor professioneel en vakkundig advies voor de aankoop van een nieuwe woning in en rondom Waalwijk. Door de jaren heen hebben wij onze kennis en vaardigheden steeds uit kunnen breiden, waardoor wij vandaag de dag 100% aankoopmakelaar zijn. Je kan ons inschakelen om mee te zoeken naar een woning, om mee te gaan naar een bezichtiging en om je te behoeden voor valkuilen of voor een miskoop. Wij begrijpen als geen ander dat het kopen van een nieuwe woning een spannende stap is. Het kan mede daarom prettig zijn als je een aankoopbegeleidingsadviseur in de arm neemt, die weet waar je op moet letten. Een huis kopen Waalwijk doe je niet iedere dag en wij begrijpen dat je daar een weloverwogen besluit in wilt nemen. Neem contact op met de specialisten van JAAM en plan direct een kop koffie met ons in. Wij bespreken graag met jou je wensen en zorgen voor een passend pakket voor een huis kopen Waalwijk.

Huis kopen Waalwijk met JAAM

JAAM is de afkorting van Jouw AAnkoopMakelaar. In 2016 zijn we gestart vanuit onze visie en werden binnen één jaar beste makelaar in Noord-Brabant. Je kunt ons vinden in Drunen, waardoor wij de Bossche woningmarkt als onze broekzak kennen. JAAM is erkend NRVT Register-Taxateur, erkend VBO Makelaar en erkend bij VastgoedCert en NWWI, waardoor je bij ons verzekerd bent van de juiste kennis en vaardigheden. Wij zijn 100% aankoopmakelaar met een heel duidelijke missie: zoveel mogelijk kopers helpen bij het zoeken, vinden en aankopen van een (nieuwe) woning, tegen de best mogelijke voorwaarden en condities, nu, maar ook in de toekomst. Als onafhankelijke makelaar verkopen wij geen woningen, maar hebben wij in de afgelopen jaren meer dan 2000 woning aankopen begeleid. Wij werken met één vast contactpersoon, zodat wij de lijnen kort en duidelijk kunnen houden met onze klanten. Bespaar geld met de aankoop van je woning en bespreek je wensen met de experts van JAAM.

Meer weten over huis kopen Waalwijk?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van het vinden én kopen van een huis in Waalwijk? Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Je kan te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen. Samen met jou bekijken wij de mogelijkheden voor jouw wensen. Een huis kopen Waalwijk doe je samen met de specialisten van JAAM.

Gratis aankoopscan

Heb je een woning op het oog, maar twijfel je of het wel haalbaar is? Vraag het ons! Je krijgt snel inzicht in de werkelijke waarde. Hierdoor weet je wat jouw kansen zijn. Tevens ontvang je aankooptips zodat je goed voorbereid te werk kunt gaan.

Gratis?

Ja, gratis. We hopen dat je zo enthousiast bent over onze aanpak, dat je erover praat met vrienden en familie. Jij hebt misschien al heel veel ervaring met het kopen van een woning, maar jouw vrienden en familie niet. Als ze JAAM weten te vinden, dan kunnen wij ze helpen.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Naam(Vereist)
Adres van te koop staande woning(Vereist)

Aankoopmakelaar Den Bosch
Huis kopen Waalwijk
Aankoopmakelaar Den Bosch
Huis kopen Waalwijk

Huis kopen Waalwijk

Bel of stuur een WhatsApp bericht naar 06 34 44 99 58 of per mail [email protected].

Gratis aankoopscan

JAAM wil jou graag helpen. Heb jij een woning op het oog, maar twijfel je of het wel haalbaar is? Vraag het ons! Je krijgt gratis advies met betrekking tot jouw kansen. Als extra ontvang je aankooptips, specifiek voor de woning die jij op het oog hebt.