Skip to content

Makelaar aankoop Den Bosch

Ben je van plan een woning te kopen en zoek je daarom een betrouwbare makelaar aankoop Den Bosch? JAAM is de juiste partner als makelaar aankoop Den Bosch, gezien onze ervaring, kennis van de markt en onze tarieven. JAAM is de afkorting van jouw aankoopmakelaar. Sinds 2016 werken wij als makelaar aankoop Den Bosch. Daarvoor waren we verkopend makelaar, dus we kennen het klappen van de zweep als geen ander. Een woning kopen is een bijzondere aanschaf, misschien we de grootste aankoop van je leven. Laat je dus bijstaan door een makelaar aankoop Den Bosch, die jouw belang voorop zet. Want zeg nu zelf: het is in ons land gebruikelijk dat je je door een makelaar laat bijstaan als je je huis verkoopt. Terwijl wij zien in de praktijk dat het juist de koper is die hulp nodig heeft. 

Vis niet achter het net!

Belangrijk is ook dat je niet gauw meer achter het net vist of dat je zelfs niet eens voor een bezichtiging wordt uitgenodigd. Jouw makelaar Den Bosch JAAM pakt alles goed voor je aan en helpt je daarnaast ook met:

  • bod uitbrengen,

  • checken van de omgevingsvergunning en bodemgesteldheid,

  • vinden van taxateur,

  • behoeden voor valkuilen of miskoop.

Beste makelaar aankoop Den Bosch

JAAM heeft bewezen als makelaar aankoop Den Bosch de beste te zijn in Noord-Brabant. Wij zijn de regiospecialist voor aankoopbegeleiding en verzorgen het aankooptraject van a tot z. Inmiddels hebben wij al meer dan 20 jaar ervaring op de Bossche woningmarkt en hebben meer dan 2000 aankopen van woningen begeleid. Wij zijn erkend VBO Makelaar. Om jou volledig van dienst te zijn, zijn we buiten kantooruren en in het weekend ook bereikbaar. Je hebt bij JAAM altijd een vast contactpersoon, die volledig op de hoogte is van jouw wensen bij het kopen van een woning. Omdat wij geen woningen verkopen, zijn we totaal onafhankelijk en krijg je van ons een eerlijk en betrouwbaar advies. Je koopt bij jouw makelaar aankoop Den Bosch zoveel makelaar als je nodig hebt. Sowieso krijg je altijd een gratis aankoopscan, waarbij je snel inzicht krijgt in de werkelijke waarde van de woning. Ook krijg je van ons zeer bruikbare aankooptips. Je zet JAAM in voor aankoopbezichtiging, aankooponderhandeling, aankoopafhandeling. Daarnaast helpen we je bij het vinden van een huis en ook bij het zoeken naar kopers, als jij je woning wil verkopen. We werken altijd met vaste tarieven en standaard pakketten, zodat je van tevoren weet waar je aan toe bent. Kortom, JAAM helpt kopers bij het aankopen, zoeken en vinden van een (nieuwe) woning tegen de best mogelijke voorwaarden en condities, nu, maar ook in de toekomst. Heb je een woning op het oog? Schakel ons in met één telefoontje of appje!

Gratis aankoopscan

Heb je een woning op het oog, maar twijfel je of het wel haalbaar is? Vraag het ons! Je krijgt snel inzicht in de werkelijke waarde. Hierdoor weet je wat jouw kansen zijn. Tevens ontvang je aankooptips zodat je goed voorbereid te werk kunt gaan.

Gratis?

Ja, gratis. We hopen dat je zo enthousiast bent over onze aanpak, dat je erover praat met vrienden en familie. Jij hebt misschien al heel veel ervaring met het kopen van een woning, maar jouw vrienden en familie niet. Als ze JAAM weten te vinden, dan kunnen wij ze helpen.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Naam(Vereist)
Adres van te koop staande woning(Vereist)

Aankoopmakelaar Den Bosch
Makelaar aankoop Den Bosch
Aankoopmakelaar Den Bosch
Makelaar aankoop Den Bosch

Makelaar aankoop Den Bosch

Bel of stuur een WhatsApp bericht naar 06 34 44 99 58 of per mail [email protected].

Gratis aankoopscan

JAAM wil jou graag helpen. Heb jij een woning op het oog, maar twijfel je of het wel haalbaar is? Vraag het ons! Je krijgt gratis advies met betrekking tot jouw kansen. Als extra ontvang je aankooptips, specifiek voor de woning die jij op het oog hebt.