Woning kopen ‘s-Hertogenbosch

Ben je op zoek naar een aankoopmakelaar voor woning kopen s-Hertogenbosch? Dan ben je bij JAAM aan het juiste adres. JAAM staat voor Jouw Aankoopmakelaar. Wij hebben ruime ervaring op de woningmarkt en al meer dan 2000 woningaankopen begeleid. Een woning kopen ‘s-Hertogenbosch begint bij JAAM.nl!

  • Meer dan 20 jaar ervaring!
  • Onafhankelijk; wij verkopen als makelaar geen woningen!
  • Meer dan 2000 woning aankopen begeleid!
  • Ook buiten kantooruren en in het weekend bereikbaar!
  • Klanten beoordelen de ervaringen met JAAM gemiddeld met een 9,2! (bron: WIDBM)
aankoopmakelaar-den-bosch4

Woning kopen s-Hertogenbosch

Voor woning kopen s-Hertogenbosch moet je bij JAAM zijn. JAAM is een aankoopmakelaar met een missie: zoveel mogelijk kopers helpen bij het zoeken, vinden en aankopen van een (nieuwe) woning, tegen de best mogelijke voorwaarden en condities, nu, maar ook in de toekomst. Om dat mogelijk te maken kun je zelf kiezen hoeveel aankoopmakelaar je nodig hebt. Hulp nodig bij het woning kopen ‘s-Hertogenbosch? Wil je bijvoorbeeld alleen een aankoopscan laten uitvoeren of wil je van A tot Z begeleid worden? Bij JAAM is het allemaal mogelijk, de keus is aan jou! Tevens zijn wij heel open over de kosten. Maar dat is niet het belangrijkste. Het levert namelijk altijd meer op dan het kost!?

De mogelijkheden

Bij JAAM kun je zelf kiezen hoeveel aankoopmakelaar je nodig heeft. Heb je een huis op het oog, maar twijfel je of het haalbaar is? Laat dan gratis een aankoopscan uitvoeren. Dit kun je eenvoudig via onze website aanvragen. Zo weet je precies met welke handvaten je aan de slag kunt voor het woning kopen ‘s-Hertogenbosch. Tijdens de aankoopscan schatten wij de werkelijke waarde van de woning. Zo weet je meteen of de vraagprijs reëel is. Daarnaast geven wij je aankooptips, zodat je goed voorbereid te werk kunt gaan. Daarnaast kun je ook kiezen voor een aankoopbezichtiging. Wij gaan dan samen met jou de woning bezichtigen. We nemen uitgebreid de tijd om de woning te inspecteren en bespreken na afloop de voors en tegens. Wij kunnen je dan ook advies op maat geven.
Tot slot kun je kiezen voor de aankooponderhandeling en de aankoopafhandeling. Deze kun je alleen in combinatie kiezen. Bij de aankooponderhandeling kun je het meest besparen, zowel in geld als in zorgen. Wij weten dit spel te spelen en het onderste uit de kan te halen. Hierdoor verdien je onze kosten dubbel en dwars terug. Als de onderhandeling succesvol is afgerond, begeleiden wij ook het traject voor opmaak van de koopovereenkomst, doen wij de juridische controle, helpen wij je bij de keuze voor een hypotheekadviseur en notaris en zijn we aanwezig bij de eindinspectie van de woning en de notariële overdracht.?

Vragen? Neem contact met ons op!

Heb je vragen over de diensten van JAAM? Een woning kopen ‘s-Hertogenbosch begint dus bij JAAM! Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder. Je kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kun je gebruik maken van het contactformulier op onze website.

Gratis aankoopscan

JAAM wil jou graag helpen. Heb jij een woning op het oog, maar twijfel je of het wel haalbaar is? Vraag het ons! Je krijgt binnen 24 uur gratis advies met betrekking tot jouw kansen. Als extra ontvang je gratis aankooptips, specifiek voor de woning die jij op het oog hebt.

Vul de aankoopscan in

Naam*
Adres van te koop staande woning*

aankoopmakelaar-den-bosch1
aankoopmakelaar-den-bosch30

Zoek je een goede aankoopmakelaar in ‘s-Hertogenbosch?

Bel of stuur een bericht naar 06 34 44 99 58, [email protected] of vul onderstaand formulier in.