Woning kopen Tilburg

Ben je op zoek naar een woning kopen Tilburg? JAAM is voor jou dé regiospecialist op het gebied van aankoopbegeleiding. JAAM is geen aankoop makelaar, maar wij begeleiden jou graag in het kopen van jouw gewenste woning in Tilburg en omgeving. Ben je op zoek naar een woning kopen Tilburg? Dan heten wij jou van harte welkom in ons kantoor in Drunen. Wij bieden jou meer dan 20 jaar ervaring aan. In de loop der jaren hebben wij meer dan 2000 woningaankopen begeleid. Onze klanten waarderen ons met een 9,2! Wordt jij onze volgende tevreden klant?

  • Meer dan 20 jaar ervaring!
  • Onafhankelijk; wij verkopen als makelaar geen woningen!
  • Meer dan 2000 woning aankopen begeleid!
  • Ook buiten kantooruren en in het weekend bereikbaar!
  • Klanten beoordelen de ervaringen met JAAM gemiddeld met een 9,2! (bron: WIDBM)
cenakel tilburg

Woning kopen Tilburg via JAAM

Een onafhankelijke specialist nodig bij het woning kopen Tilburg? Bij het kopen van een woning komt er veel op je af. Misschien sta je op het punt om je eerste huis te kopen of ben je vertrouwd met onze werkwijze of ben je op zoek naar een professionele en betrouwbare aankoopbegeleider? Wij helpen je graag verder. Bij JAAM kun je een gratis aankoopscan uit laten voeren. Via deze scan bekijken wij wat de werkelijke waarde van de gewenste woning is. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en weet je precies wat je koopt! Wij helpen je graag met het realiseren van een overzichtelijk rapport en voorzien je graag van diverse adviezen. De medewerkers van JAAM begeleiden je graag van A tot Z. Wij hanteren vaste tarieven en standaard pakketten. Op onze website leggen wij dit graag aan je uit.

De beste makelaar in Noord-Brabant

JAAM is in 2018 uitgeroepen tot beste makelaar in Noord-Brabant en de beste aankoopmakelaar in Nederland. Kortom: wij kunnen u goed helpen met het woning kopen Tilburg! Wij zijn voor jou de beste aankoopmakelaar in de omgeving van Drunen. JAAM heeft geen woningen te koop staan en dat maakt ons zo uniek. Doordat wij gespecialiseerd zijn als aankoopmakelaar hebben wij geen belang bij het verkopen van een woning. Mede hierdoor zijn wij een onafhankelijke aankoopmakelaar. Wij speuren niet alleen Funda af, maar wij onderhouden goede contacten met meerdere makelaars in onze omgeving. Hierdoor zien wij als eerste welke woningen er binnen een korte tijd op de markt komen. Bij JAAM heb je altijd één vast contactpersoon. Hierdoor houden wij de lijnen kort en ben je direct op de hoogte als er iets verandert in jouw zoekprofiel.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij staan graag voor je klaar! JAAM is erkend NRVT Register-Taxateur, erkend VBO Makelaar en erkend bij VastgoedCert en NWWI. Je bent bij ons in goede handen!

Gratis aankoopscan

JAAM wil jou graag helpen. Heb jij een woning op het oog, maar twijfel je of het wel haalbaar is? Vraag het ons! Je krijgt binnen 24 uur gratis advies met betrekking tot jouw kansen. Als extra ontvang je gratis aankooptips, specifiek voor de woning die jij op het oog hebt.

Vul de aankoopscan in

Moerzijstraat-Tilburg
hoge-witsiestraat-tilburg

Zoek je een goede aankoopmakelaar in Tilburg?

Bel of stuur een bericht naar 06 51 119 307, info@jaam.nl of vul onderstaand formulier in.