Tussenwoning, Twee-onder-een-kapwoning

Drie Amsterdammers zoeken een jaren 20/30 woning in Den Bosch om een nieuwe start te maken. Het liefste op fietsafstand van het stadshart. Een tuintje en min 3 slaapkamers zijn een vereiste. Als de prijs er naar is, hoeft het huis niet helemaal instapklaar te zijn.
Een energielabel dat niet te laag is, is mooi meegenomen.

Tussenwoning

We zijn op zoek naar een ruime karakteristieke eengezinswoning op loopafstand van het centrum van Den Bosch. Het liefst instap-klaar, maar wat moeten klussen is geen probleem.

We horen het graag als jij een woning kent of hebt die aan deze omschrijving voldoet!

Appartement

Onze huidige tweekapper is op zoek naar een nieuwe generatie. Daarom zijn wij op zoek naar een leuk appartement. Wij vinden het belangrijk dat we een appartement vinden met veel ramen en een ruim balkon. Wij willen graag in Vlijmen blijven wonen.

Tussenwoning Instapklaar

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een tussenwoning waar niet meer verbouwd hoeft te worden. Een must in het huis is een fijne werkplek. Heb jij een goede tip voor ons? Laat het ons weten! Voorkeur voor de Maaspoort of de Groot Wielen.

Vrijstaande woning of tweekapper

Wij zijn op zoek naar een huis voor ons gezin. Ons gezin bestaat uit vier mensen en daarom zoeken wij ook een ruim huis met voldoende kamers. Het liefst willen wij in Vught-Noord gaan wonen. We hopen dat iemand ons de tip kan geven voor ons nieuwe familie huis! Twee-onder-een-kap is ook prima. Jong-oud maakt ons ook niet uit.

Huis met grote tuin en ruimte er omheen

Wij zijn op zoek naar een huis waar we als gezin kunnen groeien. We verwachten ons eerste kindje en zoeken een huis met mogelijkheden om aan huis te kunnen werken, denk aan meerdere kamers en/of bijgebouwen. Ook zouden we heel graag een ruime tuin willen zodat onze kleine straks lekker kan buiten spelen terwijl wij rondom huis werken. We zoeken in de omgeving van Den Bosch. In de polders is perfect!

Woning met oude woonstijl

Voor onze zoekers zijn wij op zoek naar een leuk huis met meerdere ruimtes en een ruime tuin. Dit jonge stel wil graag in Vught gaan wonen. Ze zijn dol op oudere woningen met wat karakter. Graag instapklaar maar wat kleine klussen is geen probleem! Ben of ken jij iemand met het perfecte huis voor onze zoekers? We horen het graag!

Semi-bungalow

Nu onze kinderen uit huis zijn, zijn wij op zoek naar een Vrijstaand huis waar we lekker tot rust kunnen komen. Binnen in het huis zouden we graag een grote leefruimte hebben. We zouden heel vrolijk worden van een fijne tuin. Geen patio met hoge muren. Wij zoeken een woning in Waalwijk of Kaatsheuvel. Slapen op de begane grond is een wens maar dat kunnen we wellicht ook realiseren.

Tussenwoning met zonnige tuin

Ik ben op zoek naar een sfeervol huis met wat karakter. Graag instapklaar. Ik zou heel graag een zonnige tuin willen zodat ik daar heerlijk kan relaxen. Een tussenwoning of misschien twee-onder-een-kap zou perfect bij mij passen.

Vrijstaande woning of tweekapper

Voor ons drukke gezin zijn wij op zoek naar een nieuwe woning. Ik, mijn man en 3 kinderen willen graag verhuizen naar Den Bosch of Vught. We zouden in ieder geval graag genoeg slaapkamers willen en wat ruimte voor de kinderen om lekker te kunnen spelen.