Vrijstaande woning, Twee-onder-een-kapwoning

Wij zoeken een woning in een leuke buurt in plaatsen zoals beschreven. Dit kan zowel vrijstaand, 2 onder 1 kap als een hoekwoning zijn. De minimale woonoppervlakte dat wij zoeken is ongeveer 150m2. Indien dit te realiseren is middels een verbouwing is dat voor ons geen probleem uiteraard wel mits binnen budget.

Tussenwoning, Twee-onder-een-kapwoning

Jong stel zoekt woning in Drunen met tuin en garage (of achterom ivm stalling motor). Het liefst instap-klaar of niet te veel grote aanpassingen nodig.

Vrijstaande woning, Twee-onder-een-kapwoning

Een huis met een ruim perceel (min. 500m2), dat is wat wij zoeken!

Wij zijn een stel en zijn toe een aan volgende stap. In de omgeving Drunen – Waalwijk – Sprang – Oosterhout zoeken wij een huis met een lange oprit, waarop voldoende ruimte is voor een bus en een aanhanger.
Een perceel waar voldoende ruimte is, om de spullen voor ons hoveniersbedrijf kwijt te kunnen. Een schuur/loods bij huren kan altijd, maar wat zou het top zijn als er voldoende ruimte is bij het huis.

Tussenwoning, Twee-onder-een-kapwoning

Drie Amsterdammers zoeken een jaren 20/30 woning in Den Bosch om een nieuwe start te maken. Het liefste op fietsafstand van het stadshart. Een tuintje en min 3 slaapkamers zijn een vereiste. Als de prijs er naar is, hoeft het huis niet helemaal instapklaar te zijn.
Een energielabel dat niet te laag is, is mooi meegenomen.

Tussenwoning

We zijn op zoek naar een ruime karakteristieke eengezinswoning op loopafstand van het centrum van Den Bosch. Het liefst instap-klaar, maar wat moeten klussen is geen probleem.

We horen het graag als jij een woning kent of hebt die aan deze omschrijving voldoet!

Appartement

Onze huidige tweekapper is op zoek naar een nieuwe generatie. Daarom zijn wij op zoek naar een leuk appartement. Wij vinden het belangrijk dat we een appartement vinden met veel ramen en een ruim balkon. Wij willen graag in Vlijmen blijven wonen.

Tussenwoning Instapklaar

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een tussenwoning waar niet meer verbouwd hoeft te worden. Een must in het huis is een fijne werkplek. Heb jij een goede tip voor ons? Laat het ons weten! Voorkeur voor de Maaspoort of de Groot Wielen.

Vrijstaande woning of tweekapper

Wij zijn op zoek naar een huis voor ons gezin. Ons gezin bestaat uit vier mensen en daarom zoeken wij ook een ruim huis met voldoende kamers. Het liefst willen wij in Vught-Noord gaan wonen. We hopen dat iemand ons de tip kan geven voor ons nieuwe familie huis! Twee-onder-een-kap is ook prima. Jong-oud maakt ons ook niet uit.