Skip to content

Jouw aankoopmakelaar in Vlijmen

DE MAKELAAR DIE ZICH UITSLUITEND RICHT OP HET KOPEN VAN JOUW NIEUWE HUIS.

Zoek je een aankoopmakelaar in Vlijmen? Ben je al een tijdje op zoek naar een aankoopmakelaar in Vlijmen, omdat je telkens maar weer achter het net vist als een aantrekkelijke woning op de markt komt? JAAM is de aankoopmakelaar Vlijmen voor jou! JAAM staat voor Jouw AAnkoopMakelaar en wij mogen bogen op meer dan 20 jaar ervaring op de Bossche woningmarkt. In het nabijgelegen Vlijmen kennen wij als regiospecialist ook alle ins en outs en we zijn daarom uitermate geschikt als jouw aankoopmakelaar Vlijmen. Zoals je zelf al gemerkt hebt kunnen kopers onze ervaring en kennis goed gebruiken om de woning van hun dromen te kopen. Wij geven je gedegen aankoopbegeleiding van a tot z en bovendien bespaar je aan het eind van het traject nog eens geld ook. We starten met een gratis aankoopscan! JAAM behoedt jou voor valkuilen, of nog erger, een miskoop. JAAM is erkend VBO Makelaar en is bovendien onafhankelijk, omdat we geen woningen verkopen. We staan dus altijd aan jouw kant. 

Aankoopmakelaar Vlijmen nodig?

Schakel JAAM, Jouw AAnkoopMakelaar in als aankoopmakelaar Vlijmen en we garanderen je: daar krijg je geen spijt van. Ben je al langer op zoek naar een woning in Vlijmen maar durf je de stap niet te zetten? Vis je telkens achter het net? Met JAAM als jouw aankoopmakelaar Vlijmen komt alles vlot in orde, zelfs nu met de krapte op de woningmarkt. JAAM handelt alleen in het belang van de koper. Sinds 2016 is het onze missie om zoveel mogelijk kopers te helpen bij het zoeken, vinden en aankopen van een (nieuwe) woning, tegen de best mogelijke voorwaarden en condities. Eerder waren we als verkopend makelaar ook actief en de kennis en ervaring die we daarbij hebben opgedaan, zetten we in om als aankoopmakelaar Vlijmen het beste voor jou te bereiken. Het is verstandig om bij het kopen van een woning een aankoopmakelaar Vlijmen in te zetten. De koper heeft namelijk veel meer hulp nodig dan de verkoper, die ook een makelaar inschakelt. Laat JAAM je adviseren en begeleiden. We behoeden je voor valkuilen of, erger, een miskoop.

Zoveel aankoopmakelaar Vlijmen als nodig

We hanteren bij JAAM een bijzonder motto, namelijk: ‘Men koopt zoveel JAAM als nodig is.’ In andere woorden, jij beslist wat je jouw aankoopmakelaar Vlijmen voor je laat uitvoeren. We werken altijd met vaste tarieven en standaard pakketten. Sowieso krijg je bij ons altijd een gratis aankoopscan, die je zelf handig op de website laat uitvoeren voor een woning die je op het oog hebt. Je ontvangt van ons de werkelijke waarde van de woning. Ook geven we je waardevolle aankooptips en we schatten je kansen in. Wil je ons inschakelen voor het verdere traject? Je kunt bij JAAM terecht voor:

  • aankoopbezichtiging,

  • aankooponderhandeling,

  • aankoopafhandeling.

Wat betekent dat allemaal? Ten eerste, dat we contact opnemen met de verkoper en met je meegaan om een woning te bezichtigen en te inspecteren. We nemen er uitgebreid de tijd voor. Wil je dat we de aankoop van de woning voor je uitvoeren? Als aankoopmakelaar Vlijmen hebben we de ervaring met hoe het handelen ‘gespeeld’ wordt en we garanderen je dat we het beste bod voor je uitbrengen. Daarmee verdien je de kosten die je kwijt bent aan JAAM absoluut terug. Kies je ervoor om ook de aankoopafhandeling door JAAM te laten begeleiden, dan kies je voor ontzorging! We ondersteunen je bij het opmaken van de koopovereenkomst, de juridische controle, de keuze van de hypotheekadviseur, de eindinspectie van de woning en de notariële overdracht bij notaris.

Ervaren aankoopmakelaar Vlijmen

JAAM beschikt over meer dan 20 jaar ervaring op de woningmarkt. Onze kennis van de lokale en regionale woningmarkt is groot. Je krijgt bij JAAM altijd een vast contactpersoon, die helemaal op de hoogte is van jouw dossier. We zijn buiten kantooruren te bereiken en ook in het weekend. Omdat JAAM alleen fungeert als aankoopmakelaar en niet als verkopend makelaar, zijn wij volledig onafhankelijk. We zijn erkend VBO makelaar en hebben intussen al meer dan 2000 aankopen van woningen tot volle tevredenheid begeleid.

Gratis aankoopscan

Heb je een woning op het oog, maar twijfel je of het wel haalbaar is? Vraag het ons! Je krijgt snel inzicht in de werkelijke waarde. Hierdoor weet je wat jouw kansen zijn. Tevens ontvang je aankooptips zodat je goed voorbereid te werk kunt gaan.

Gratis?

Ja, gratis. We hopen dat je zo enthousiast bent over onze aanpak, dat je erover praat met vrienden en familie. Jij hebt misschien al heel veel ervaring met het kopen van een woning, maar jouw vrienden en familie niet. Als ze JAAM weten te vinden, dan kunnen wij ze helpen.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Naam(Vereist)
Adres van te koop staande woning(Vereist)

Aankoopmakelaar Den Bosch
Jouw aankoopmakelaar in Vlijmen
Aankoopmakelaar Den Bosch
Jouw aankoopmakelaar in Vlijmen

Jouw aankoopmakelaar in Vlijmen

Bel of stuur een WhatsApp bericht naar 06 34 44 99 58 of per mail [email protected].

Gratis aankoopscan

JAAM wil jou graag helpen. Heb jij een woning op het oog, maar twijfel je of het wel haalbaar is? Vraag het ons! Je krijgt gratis advies met betrekking tot jouw kansen. Als extra ontvang je aankooptips, specifiek voor de woning die jij op het oog hebt.