Skip to content

Jouw aankoopmakelaar in Vlijmen

DE MAKELAAR DIE ZICH UITSLUITEND RICHT OP HET KOPEN VAN JOUW NIEUWE HUIS.

JAAM, jouw aankoopmakelaar Vlijmen

Zoek je een aankoopmakelaar in Vlijmen? Ben je al een tijdje op zoek naar een aankoopmakelaar in Vlijmen, omdat je telkens maar weer achter het net vist als een aantrekkelijke woning op de markt komt? JAAM is de aankoopmakelaar Vlijmen voor jou! JAAM staat voor Jouw AAnkoopMakelaar en wij mogen bogen op meer dan 20 jaar ervaring op de Bossche woningmarkt. In het nabijgelegen Vlijmen kennen wij als regiospecialist ook alle ins en outs en we zijn daarom uitermate geschikt als jouw aankoopmakelaar Vlijmen. Zoals je zelf al gemerkt hebt kunnen kopers onze ervaring en kennis goed gebruiken om de woning van hun dromen te kopen. Wij geven je gedegen aankoopbegeleiding van a tot z en bovendien bespaar je aan het eind van het traject nog eens geld ook. We starten met een gratis aankoopscan! JAAM behoedt jou voor valkuilen, of nog erger, een miskoop. JAAM is erkend VBO Makelaar en is bovendien onafhankelijk, omdat we geen woningen verkopen. We staan dus altijd aan jouw kant. 

Aankoopmakelaar Vlijmen als partner

Al in 2016 is JAAM gestart als aankoopmakelaar Vlijmen. Na al die jaren houden we nog steeds vast aan onze missie: zoveel mogelijk kopers helpen bij het zoeken, vinden en aankopen van een nieuwe of bestaande woning, tegen de best mogelijke voorwaarden en condities. JAAM maakt gebruik van standaard pakketten en vaste tarieven, waarbij jij precies kiest wat je van ons verwacht, dus hoeveel aankoopmakelaar je nodig hebt. We schatten je kansen reëel in en je krijgt ook waardevolle aankooptips om beslagen ten ijs te komen. Wil je liever advies op maat, dan organiseert aankoopmakelaar Vlijmen JAAM een gezamenlijke aankoopbezichtiging met jou en de verkopende partij. Na grondige inspectie volgt een evaluatie en kunnen we desgewenst ook een NWWI taxatierapport opstellen. Ben je alleen nog maar meer geïnteresseerd geraakt en wil je overgaan tot aankoop, dan start JAAM met de aankooponderhandeling. Wanneer de aankoop succesvol is afgerond, begeleiden wij het hele traject, van onderhandelingen tot en met de notariële overdracht.

Neem contact op met aankoopmakelaar Vlijmen

Inmiddels hebben we al meer dan 2000 succesvolle woningaankopen begeleid. Je hebt bij JAAM altijd een vast contactpersoon en ook buiten kantooruren of in het weekend zijn we bereikbaar. JAAM neemt als aankoopmakelaar Vlijmen alle zorgen omtrent de aankoop rondom jouw beoogde woning weg. Door onze diensten wordt het aankooptraject zorgenvrij, maar aan het eind van het traject zal blijken dat je de kosten van JAAM dubbel en dwars terug verdient. Heb je nog informatie nodig? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op! 

Gratis aankoopscan

Heb je een woning op het oog, maar twijfel je of het wel haalbaar is? Vraag het ons! Je krijgt snel inzicht in de werkelijke waarde. Hierdoor weet je wat jouw kansen zijn. Tevens ontvang je aankooptips zodat je goed voorbereid te werk kunt gaan.

Gratis?

Ja, gratis. We hopen dat je zo enthousiast bent over onze aanpak, dat je erover praat met vrienden en familie. Jij hebt misschien al heel veel ervaring met het kopen van een woning, maar jouw vrienden en familie niet. Als ze JAAM weten te vinden, dan kunnen wij ze helpen.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Naam(Vereist)
Adres van te koop staande woning(Vereist)

Aankoopmakelaar Den Bosch
Jouw aankoopmakelaar in Vlijmen
Aankoopmakelaar Den Bosch
Jouw aankoopmakelaar in Vlijmen

Jouw aankoopmakelaar in Vlijmen

Bel of stuur een WhatsApp bericht naar 06 34 44 99 58 of per mail [email protected].

Gratis aankoopscan

JAAM wil jou graag helpen. Heb jij een woning op het oog, maar twijfel je of het wel haalbaar is? Vraag het ons! Je krijgt gratis advies met betrekking tot jouw kansen. Als extra ontvang je aankooptips, specifiek voor de woning die jij op het oog hebt.